Frumoasă, deșteaptă și topită după tineri: Cum a ajuns Kate Beckinsale pe mâna unui băiat de vârsta fiicei sale

Înainte de relația cu Pete Davidson, Kate Beckinsale a avut o aventură cu alt actor tânăr de comedie, Matt Rife


Pete Davidson nu vine chiar de nicăieri - el este cunoscut în SUA pentru activitatea de la show-ul de televiziune "Saturday Night Live", dar mai ales pentru logodna cu cântăreața pop Ariana Grande, în vârstă de 25 de ani, de care s-a despărțit în octombrie. Kate l-a cunoscut la petrecerea de după gala premiilor Globurile de Aur și "scânteia" s-a aprins imediat, ei petrecând toată noaptea amândoi, discutând.

Davidson și-a câștigat notorietatea și printr-o glumă nesărată despre atentatul de la concertul din Manchester susținut de Ariana Grande, spunând că atacul a fost un etalon al faimei de care se bucură artista, fiindcă "Britney Spears n-a avut parte de un atentat terorist la un concert".

Din această cauză, apropiații actriței sunt îngrijorați că aceasta suferă de criza vârstei de mijloc și a început să-și facă de cap cu toți tinereii pe care poate pune mâna.

O asemenea apetență pentru grosolănie precum cea a lui Pete ar putea pune pe fugă orice actriță de talia sa. La urma urmei, Kate Beckinsale e renumită nu doar pentru frumusețea, ci și pentru inteligența sa. A studiat literatura franceză și rusă la Oxford și este o personană cultă cu un orizont foarte larg. Ajunsă la mijlocul vârstei de 40 de ani, Kate trece, însă, printr-o uriașă criză de încredere în sine, sunt de părere prietenii ei. "Să îmbătrânești este incredibil de apăsător la Hollywood și chiar dacă arată grozav, ea a fost mereu teribil de nesigură", a spus o sursă din anturajul ei.

Echilibrul interior al actriței s-a rupt după destrămarea mariajului de 12 ani cu Wiseman, în 2016.
Cei doi au rămas în relații bune, lucru valabil și pentru relația ei cu tatăl fiicei sale, actorul Michael Sheen, în vârstă de 50 de ani.

O altă explicație pentru plăcerea cu care Kate se aruncă în relații cu bărbați tineri ar putea fi că ea caută să se răzbune de la distanță pe fostul soț. Înainte de despărțirea lor, Wiseman a fost văzut petrecând cu un model, CJ Franco, cu 18 ani mai tânără ca el și cunoscută pentru ședințele foto topless. Pentru Kate, asta a avut un efect devastator, spune un prieten. Nu-i greu de observat, așadar, că fosta soție a lui Wiseman caută să i-o plătească cu aceeași monedă, afișându-se cu niște băieți tineri.

Alții sunt de părere că ea avea de mai mult timp un comportament rebel, asta incluzând și postările de pe Instagram care i-au lăsat perplecși pe cei 2,6 milioane de admiratori.
Cum niciodată nu s-a sfiit să demonstreze cum își înfruntă vârsta, actrița a publicat în ultimele luni mai multe poze îndrăznețe în care era îmbrăcată sumar, notează Daily Mail.

Pe de altă parte, nu poate fi de vină doar dezechilibrul vedetei. Așa cum lesne se putea anticipa, Davidson trebuie să aibă și el un atu - e vorba de șarm și carismă, iar Kate le-a mărturisit prietenelor sale că este foarte atrasă de umorul lui. "Pete e genul care poate face o femeie să râdă în pat. Așa se spune și despre Whitehall", a declarat o sursă de la Hollywood.

În plus, îi apropie și experiențele negative prin care au trecut. Davidson a vorbit deschis despre problemele mentale cu care s-a confruntat. Tatăl său, pompier, a murit în atacurile teroriste din 11 septembrie 2001, la New York, când el avea șapte ani.
Kate a trecut printr-o experiență similară în copilărie, pierzându-și tatăl, care a murit de infarct când ea avea cinci ani. În trecut, actrița a mărturisit că această pierdere a avut un efect devastator asupra sa, luptând cu anorexia în adolescență.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod