Frica dă jos kilogramele: Lisa Marie Presley a slăbit de teamă să nu moară ca tatăl ei

La 46 de ani, fiica starului rock'n' roll Elvis Presley a ajuns să aibă aceeași greutate ca în adolescență.

Elvis Presley avea 42 de ani când a murit. Era obez și dependent de droguri și de medicamente. Fiica lui a înțeles că trebuie să facă ceva pentru a nu-i repeta destinul. Îngijorată de faptul că se îngrășase mult și nu ducea o viață sănătoasă, ea și-a propus să adopte o schimbare majoră. Iar acum este mândră de rezultatul obținut.

La 46 de ani, Lisa Marie Presley este în cea mai bună formă din viața ei și spune că are greutatea din adolescență. "Cunoscând istoricul familiei mele, ținând cont că rudele din partea tatălui meu n-au avut o viață sănătoasă și n-au trăit prea mult, în timp ce rudele din partea mamei n-au avut probleme cu greutatea și au trăit mult, eu nu știam pe cine moștenesc. Așa că mi-am zis <<Bun. Voi încerca să am grijă de mine și să fiu cât se poate de sănătoasă>>. Acum am greutatea din adolescență. Îmi place cum stau hainele pe mine", a explicat vedeta într-un interviu acordat revistei People.



Ea explicat că și-a îndrumat familia să consume cât mai mult posibil alimente organice și și-a redus porțiile de mâncare.

"Să mânânci organic este cea mai bună soluție. Consum întotdeauna doar jumătate din porție, în special atunci când în meniu am carbogidrați și fibre", a spus fiica lui Elvis.

Lisa Marie Presley are patru copii: o fată, Riley (24 de ani) și un băiat, Benjamin (21 de ani) din prima căsătorie, cu Danny Keough, și gemenele Harper și Finley, în vârstă de cinci ani, cu actualul soț, Michael Lockwood. Mama Lisei, Priscilla Presley, are 68 de ani și arată excelent.



Cântăreața a luat decizia de a-și schimba stilul de viață în timpul unui turneu: "Să fii pe drumuri timp de trei luni te consumă intens. Nu pot să cobor mereu din autobuzul cu care fac turneele și să alerg câte 30 de minute. Dar spectacolele durează 90 de minute, iar eu mă mișc într-una, adrenalina mea crește și sunt sigură că ard multe calorii."



În plus, creșterea gemenilor a ajutat-o să slăbească. Cele două fetițe se află actualmente cu mama lor, în turneu, în Australia.

"Gemenii sunt cu mine și tot timpul se mișcă, așa că mă mișc și eu după ei", a mai spus artista.

Lisa Marie este cântăreaţă şi compozitoare şi a lansat în 2012 primul ei album după o pauză de şapte ani, intitulat "Storm and Grace". Ea a fost căsătorită de patru ori, cele mai celebre dintre mariajele sale fiind cel cu Michael Jackson, între 1994 şi 1996, şi cel cu actorul Nicolas Cage, între anii 2002 şi 2004.



Lisa Marie s-a căsătorit pe 22 ianuarie 2006 cu chitaristul american Michael Lockwood, în vârstă de 51 de ani, care este în acelaşi timp producătorul ei muzical.

Singurul copil al marelui cântăreț Elvis Presley, Lisa Marie a apărut în duet cu tatăl ei, într-un videoclip lansat în 2012, grație tehnologiei digitale. Intitulat "I Love You Because", videoclipul a fost înregistrat în august 2012, cu ocazia comemorării a 35 de ani de la moartea lui Elvis Presley.
Iniţial, Lisa Marie intenţiona ca acest videoclip să fie văzut doar de cei 25.000 de fani prezenţi la ceremonia care a avut loc în Memphis, însă reacţia entuziastă a fanilor a convins-o să difuzeze clipul pentru un public mai larg, au precizat reprezentanţii postului CMT.
În videoclip sunt prezentate fotografii de familie, în care apar gemenele în vârstă de patru ani ale cântăreţei - Finley şi Harper - dar şi fiul ei Benjamin şi fiica ei mai mare Riley, alături de Lisa Marie şi de Elvis Presley.



Pe albumul "Storm and Grace", lansat în mai 2012, Lisa Marie Presley a îmbrăţişat rădăcinile ei americane, versurile pieselor ei reflectând eforturile pe care artista le-a făcut pentru a-şi accepta condiţia de copil unic al celebrului Elvis Presley, notează agenția Mediafax.



Elvis Presley, care a murit la vârsta de 42 de ani, a înregistrat piesa "I Love You Because" în iulie 1954, la Sun Studio din Memphis, în aceeaşi perioadă în care a înregistrat şi "That's All Right".
Producătorul Sam Phillips a considerat că piesa "I Love You Because" nu este potrivită pentru a deveni single-ul de debut al lui Elvis, însă a fost inclusă pe primul album al acestuia, lansat în 1956.

Elvis nu a mai interpretat apoi niciodată această piesă, afirmă reprezentanţii postului CMT.

Născut pe 8 ianuarie 1935, la Tupelo, în Mississippi, Elvis Presley a intrat în legendă drept cântăreţul sărac care a reuşit în industria muzicală, albul care cânta ca un negru, sex-simbolul anilor '50 şi rebelul patriot, notează Mediafax. Starul a murit în reşedinţa sa din Memphis - Graceland -, pe 16 august 1977, la vârsta de 42 de ani, în urma unui stop cardiac cauzat de o supradoză de medicamente.

Elvis Presley a vândut un număr impresionant de albume (aproape un miliard) și a jucat în aproximativ 30 de filme.


Foto: Hepta, AFP/Mediafax, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Aprilie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod