Fotografia cu care Jennifer Aniston și-a adus fanii în delir: „Sper că Brad Pitt a dat jos rochia asta!“

Vedeta și-a pozat a doua zi, după gala SAG, rochia de seară abandonată pe cada din baie, lângă pantofii purtați la ceremonie. Imaginația fanilor a luat-o imediat razna.

Întâlnirea dintre Jennifer Aniston și fostul ei soț, Brad Pitt, la gala premiilor SAG, a fost principalul subiect de interes al acestui eveniment. Atitudinea foarte apropiată a celor doi a provocat numeroase speculații, fanii visând la renașterea cuplului Aniston - Pitt.

Actrița a postat luni, pe Instagram, două imagini de dinainte și după gală, a doua stârnind imaginația fără limite a admiratorilor, scrie Daily Mail.

În prima, actrița apare în mașină, pregătită să plece spre ceremonie, iar în a doua se vede rochia Dior pe care a purtat-o, lăsată pe cada din baie, lângă pantofii purtați cu o seară înainte.

"Fără riduri... mai greu decât se vede! Undeva între aceste două poze, colegii mi-au dat un dar pe care îl voi prețui și o noapte pe care n-o voi uita niciodată. Vă mulțumesc, @SAGAwards, @TheMorningShow și echipelor voastre incredibile. Să trecem înapoi la treabă!", a scris Jennifer.

Atrași de postarea vedetei, fanii au asaltat-o cu întrebări despre Brad Pitt: "Unde-i Brad?", a scris cineva.

"Tu și Brad v-ați distrat bine azi-noapte? Sper că da!", a comentat alt admirator.



"Am văzut geaca lui Brad pe jos, undeva în spate"
, a scris o altă persoană, iar cineva a scris direct: "Sper că Brad a dat jos rochia asta."

Brad Pitt şi Jennifer Aniston au avut o întâlnire emoţională în culisele premiilor Screen Actors Guild, decernate duminică, în Los Angeles. Cei doi s-au felicitat amical, la doar câteva momente după ce Pitt a vorbit despre căsnicia sa cu Angelina Jolie.

Actorul a glumit pe seama faptului că în prezent nu are o relaţie, la fel ca Aniston, și a spus că va folosi pe Tinder poza cu el de la decernarea premiului.

Actriţa în vârstă de 50 de ani a fost premiată pentru rolul din "The Morning Show", în timp ce fostul ei soţ o privea din culise.

"Oh, uau!", a exclamat el când Jennifer se îndrepta spre podium, într-o rochie argintie. Cei doi au fost fotografiați apoi strângându-şi mâinile, foarte încântați, și zâmbindu-și tot timpul.



În timpul discursului rostit de Brad Pitt, Jennifer Aniston a fost surprinsă zâmbind, inclusiv atunci când actorul de 56 de ani a glumit pe seama Angelinei Jolie. "Să fim cinstiţi. N-a fost dificil să joc rolul unui bărbat care nu se înţelege cu soţia", a spus Pitt, referindu-se la personajul său din filmul "Once Upon a Time...In Hollywood".  

Brad Pitt și Jennifer Aniston s-au despărţit în 2005, după ce el ar fi avut o aventură cu Angelina Jolie, cu care s-a căsătorit apoi în 2014.

Jolie și Pitt s-au despărțit în 2016 și au divorţat anul trecut.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod