FOTO Zeci de vedete prezente la avanpremiera filmului "Focus"

Vineri seara, la Grand Cinema&More din cadrul Băneasa Shopping City a avut loc avanpremiera specială a filmului FOCUS, cu o săptămâna înainte de premiera mondială.
Printre vedetele prezente la evenimentul de lansare al filmului cu Will Smith şi Margot Robbie în rolurile principale se numără şi: Trupa ZERO, Diana Bart, Olivia Păunescu, Irina-Margareta Nistor, Bianca Ioniţă, Alina Eremia, Brigitte Năstase, Liviu Vârciu, Mihaela Borcea, Oliver Popa, Adina Galupa, Trupa Alb-Negru, Dan Cruceru şi Alina Laufer, fiind printre primii care au salutat premiera filmului FOCUS în România.

Nicky (Will Smith) este un maestru al escrocheriilor, pentru care viaţa devine şi mai complicată atunci când o întâlneşte pe superba Jess (Margot Robbie), o novice ambiţioasă în ale înşelăciunii.
Acesta începe să îi destăinuie din secretele meseriei, însă atunci când simte că i s-au aprins prea tare călcâiele după ea, Nicky rupe relaţia şi dispare fără urmă.

Trei ani mai târziu, cei doi se reîntâlnesc în timpul unui circuit de raliuri cu mize uriaşe, unde află că au în comun aceeaşi ţintă şi scopul de a da o ultimă lovitură care să le asigure un trai luxos pentru tot restul vieţii.

Dacă se vor alia pentru a împărţi prada sau vor deveni rivali, rămâne să descoperiţi urmărind „Focus”, din 27 februarie, doar la cinema.
25 Februarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod