FOTO. Dorian Popa se pregăteşte pentru emisiunea de la Kanal D la bustul gol

La sfârşitul lunii iulie a început, la Kanal D, emisiunea „O iubire de-o vară“, prezentată de Liviu Vârciu şi Ilinca Vandici. Din echipa emisiunii mai fac parte şi Nicoleta Matea şi Dorian Popa, acesta din urmă reuşind să atragă toate privirile doamnelor şi domnişoarelor.

Show-ul este difuzat de Kanal D în fiecare zi, în direct, de luni până vineri, de la ora 22.15 şi conţine toate ingredientele care ar trebui să-i ţină pe telespectatori în faţa micilor ecrane: tineri plini de viaţă, gata să-şi găsească iubirea, dans, muzică şi teste haioase.

„O iubire de-o vară“ este distracţia perfectă pentru acest sezonDorian Popa
Liviu, Ilinca, Nicoleta şi Dorian încep să se pregătească pentru emisiune în jurul orei 21.00, iar eva.ro a participat la filmările unei ediţii a show-ului „O iubire de-o vară“, reuşind să-l fotografieze într-o ipostază inedită pe artistul din LaLa Band.

Datorită temperaturilor mari de afară şi a zilelor caniculare, Dorian Popa se pregăteşte la bustul gol pentru emisiune, reuşind să le încingă nopţile domnişoarelor care îşi caută iubirea de-o vară la Kanal D.

8 August 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cris pe 9 Aug 2014, 11:33
    =))))

    Daca si asta mai e barbat provocator .....cu fata aia de fraier=)))))) Degeaba mergi la sala si te lucrezi...daca ai o moaca ca asta degeaba te mai duci=)))

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod