FOTO. Culisele emisiunii „O iubire de-o vară“, cu Liviu Vârciu şi Ilinca Vandici

Începând cu 28 iulie, Ilinca Vandici şi Liviu Vârciu încing nopţile de vară şi prezintă cel mai incitant show de sezon, „O iubire de-o vară“.

Emisiunea difuzată de Kanal D în fiecare zi, în direct, de luni până vineri, de la ora 22.15, conţine toate ingredientele care ar trebui să-i ţină pe telespectatori în faţa micilor ecrane: tineri plini de viaţă, gata să-şi găsească iubirea, dans, muzică şi teste haioase.

Pe lângă Ilinca Vandici şi Liviu Vârciu, din echipa emisiunii „O iubire de-o vară“ mai fac parte Dorian Popa şi Nicoleta Matea, care au rolurile de DJ şi barmaniţă.



La cea de-a treia ediţie a show-ului, difuzată miercuri, 30 iulie, echipa eva.ro a participat la filmări, realizând câteva fotografii în exclusivitate.

Astfel, am reuşit să aflăm cum se pregătesc Ilinca şi Liviu pentru a intra în direct şi cum îşi alege Dorian playlist-ul.

„Proiectul 'O iubire de-o vară' este distracţia perfectă pentru vara aceasta. Cu 'O iubire de-o vară', serile din timpul săptămânii sunt cel puţin la fel de distractive ca cele din  weekend“, a spus Dorian Popa.



Acesta a completat că melodiile pe care le pune în timpul emisiunii sunt alese în funţie de probele la care sunt supuşi concurenţii, dar şi în funcţie de preferinţele celor doi prezentatori. O melodie care se aude ediţie de ediţie este „Bailando“, interpretată de Enrique Iglesias, Descemer Bueno şi De Zona, aceasta fiind piesa preferată a Ilincăi Vandici.

Aşa cum era de aşteptat, înainte de emisiune, cel mai mult timp la machiaj îl petrece Ilinca Vandici, prezentatoarea fiind seară de seară o prezenţă care reuşeşte să atragă privirile tuturor telespectatorilor.

Înainte de a intra în direct, Ilinca este atentă la toate detaliile, alegându-şi ţinutele în aşa fel încât să-i fie pusă în valoare silueta de invidiat.



În pauzele publicitare, Ilinca este asaltată şi de locatarii de la Militari Residence, care vor, cu mic cu mare, să se fotografieze cu frumoasa prezentatoare.

La machiaj, cel mai puţin timp este petrecut de reprezentanţii sexului tare. Liviu Vârciu intră ultimul la machiaj, fiind la un pas să rateze începutul emisiunii, în timp ce Dorian se grăbeşte pentru a avea timp să-şi instaleze laptopul şi să îşi pună ordine în melodii.



Un lucru pe care îl urăşte Liviu Vârciu, după cum spune chiar el, este machiajul excesiv.

„Nu suport să stau cu un strat aşa de mare de machiaj pe faţă“, a spus prezentatorul.

De departe cea mai sexy prezenţă feminină este Nicoleta Matea. Ediţie de ediţie, barmaniţa pare că îşi uită hainele la garderobă, fiind îmbrăcată foarte sumar, dar perfect pentru nopţile fierbinţi de vară. „'O iubire de-o vară' înseamnă bucurie, savoare, nebunie, fluturi în stomac. Cocktailurile preparate de mine au efecte magice, pentru că ingredientul de bază în alcătuirea lor este pasiunea“, a spus aceasta.

4 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod