FOTO Alina Eremia a fost transformata in Vestitoarea primaverii

Alina Eremia, concurenta in acest sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva”, difuzata in fiecare sambata la Antena 1, a acceptat o noua provocare: a fost transformata in “Vestitoarea primaverii” de specialistii de la Jovsky Studio, hairstylist-ul Adrian Perjovschi si make-up artistul Cristina Barsan.

“Am acceptat provocarea venita din partea prietenului meu, hairstylist-ul Adrian Perjovschi de a participa la proiectul lui, Transformari radicale by Jovsky Studio. Am ales impreuna conceptul sedintei foto, am visat amandoi la temperaturi mai prietenoase si ne-am gandit sa aducem noi primavara mai repede. Asa ca am pus la cale un shooting in care am pus accentul pe culoare, volum si luminozitate. Am avut o tinuta Pas du Tout sexy si romantica potrivita pentru aceasta perioada a anului cand Cupidon isi arunca sagetile”, spune Alina Eremia.



“Alina se incadreaza in trendul de primavara –vara. Am ales un joc de volume tocmai pentru a evidentia si mai mult degradeul si luminozitatea din par. Sezonul acesta se poarta degradeurile naturale, buclele lejere si lungimea parului de la mediu la lung. Ne-am distrat la sedinta foto si ne place sa credem ca am atras soarele si vremea frumoasa cu buna dispozitie”, spune hairstylist-ul Adrian Perjovschi.

“Am ales sa-i fac Alinei un machiaj indraznet pe nuante de albastru, aceasta culoare fiind una din tendintele pe 2015 in machiaj.
Pune in evidenta irisul caprui- verzui al Alinei si e foarte potrivit pentru primavara. Pentru un plus de prospetime, am folosit un roz satinat pe pometi si tample”
, adauga make-up artistul Cristina Barsan.

foto: The Storyalist

 

23 Februarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod