Fiul secret al lui Hugh Grant: Actorul mai are un copil, după ce și-a înșelat iubita

Starul în vârstă de 53 de ani a avut o relație cu o producătoare de televiziune suedeză. Aceasta a născut cu doar trei luni înainte ca fosta iubită să-i dăruiscă tot un băiețel.

Hugh Grant a devenit tatăl unui băiețel în sepembrie 2012, rodul unei relații cu producătoarea suedeză de televiziune Anna Elisabet Eberstein. După numai trei luni, iubita lui, Tinglan Hong, aduce pe lume un băiețel, Felix, scrie tabloidul britanic The Sun, citat de Daily Mail.

"Erau gravide în același timp cu copiii lui Hugh. A fost o situație neobișnuită"
, a declarat o sursă pentru The Sun.

Potrivit presei engleze, nu se știe dacă cele două femei aveau cunoștință despre faptul că amândouă erau însărcinate cu Hugh Grant. Legătura actorului cu producătoarea TV suedeză a ieșit la iveală abia după ce numele întreg al starului, Hugh John Mungo Grant, a fost trecut pe certificatul de naștere care a fost înregistrat din nou în decembrie anul trecut.

Inițial, spațiul în care trebuie trecut numele tatălui fusese lăsat liber pe primul certificat, scrie The Sun.

"Anna este susținută pe deplin de Hugh. Ea trăiște într-o proprietate destul de confortabilă în West London și știe că Hugh îi este alături. Părinții Annei sunt în Suedia și știu totul despre relația lor, iar ea are binecuvântarea lor", a mai declarat sursa citată.

Hugh Grant mai are o fiică, Tabitha, în vârstă de doi ani, cu fosta lui iubită Tinglan Hong. Aceasta a născut un băiețel, Felix, pe 9 decembrie, la spitalul St Mary din Paddinhton, West London. "Un răspuns la unele zvonuri. Sunt încântat că fiica mea are un frate acum.

Îi ador nespus pe amândoi. Au o mamă fabuloasă", scria actorul pe Twitter după nașterea lui Felix. "Și ca să fiu clar, eu sunt tatăl", adăuga el, mândru.



Felix s-a născut la aproape un an și cinci luni după ce Tinglan Hong a adus pe lume primul copil al cuplului, fetița Tabitha Xaio Xi Hong Grant, născută în septembrie 2011, la spitalul Portland din Londra.

Într-o discuție cu vedeta americană de televiziune Ellen DeGeneres, Hugh Grant a recunoscut că a avut un șoc când a aflat că va fi tată, dar a spus că această schimbare din viața sa a avut un efect pozitiv asupra lui: "Toată lumea avea dreptate când mă întreba: <<Hugh, de ce n-ai copii? Îți schimbă viața>>.

Acum, că am copii, pot să spun că mi-au schimbat viața. Recomand tuturor. Faceți copii."

Născută în provincia Zhejiang din estul Chinei, Tinglan Hong s-a mutat în Marea Britanie în 2003 și l-a cunoscut pe Hugh Grant într-un bar din cartierul londonez Chelsea, în 2008. Cei doi au început o relație în ianuarie 2011, scrie Daily Mail.



Hugh Grant a avut o relaţie de 13 ani cu modelul Elizabeth Hurley, fiind nașul băiețelului acesteia, Damien. Actorul a mai avut o relație de trei ani cu starleta britanică Jemima Khan, iar actualmente este singur.



Hugh Grant este cunoscut în special pentru rolurile din comedii romantice precum: "Patru nunţi şi o înmormântare/ Four Weddings And A Funeral" (1994), "Notting Hill" (1999), "Pur şi simplu dragoste/ Love Actually" (2003), "Vise americane/ American Dreamz" (2006), precum şi cele două filme din seria "Bridget Jones".

El a fost recompensat cu un Glob de Aur, un premiu BAFTA şi un Cesar onorific (2006).


Foto: Hepta / Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Ianuarie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod