Fițe pentru micuți: Copiii starurilor, îmbrăcați după ultima modă

Așa mamă, așa fiică! Zicala i se potrivește perfect Victoriei Beckham, care își îmbracă fiica doar cu haine de firmă, evident foarte scumpe. Harper Seven Beckham are doar un an, dar deține o garderobă plină de ținute exclusiviste. Este prima într-un top al celor mai bine îmbrăcați copii de vedete.

Așa mamă, așa fiică! Zicala i se potrivește perfect Victoriei Beckham, care își îmbracă fiica doar cu haine de firmă. Harper Seven Beckham are doar un an, dar deține o garderobă plină de ținute exclusiviste. Ea e prima într-un top al celor mai bine îmbrăcați copii de vedete.

La prima sa aniversare, micuța Harper Seven e deja un star. Fetița familiei Beckham a împlinit ieri un an, vârstă la care a zburat de mai multe ori peste Atlantic, a mers la două ediții ale Săptămânii Modei de la Londra, iar sute, dacă nu mii de fotografii cu ea au fost publicate de ziarele, revistele și site-urile din întreaga lume. Un copil care s-a născut vedetă.

Evident, fiica Victoriei și a lui David Beckham nu putea fi îmbrăcată decât cu haine scumpe. Mămica ei, un dintre cele mai influente personaje din lumea modei, i-a umplut garderoba cu ținute exclusiviste, realizate de cei mai importanți designeri.

Până și David a ajuns să spună e "ridicol" cât de multe haine scumpe are fiica sa, notează cotidianul britanic Daily Mail.

Harper a fost votată ieri, chiar de ziua sa, cel mai bine îmbrăcat copil de vedetă, potrivit unui sondaj realizat de cel mai mare producător britanic de produse personalizate pentru copii, My1stYears.com. Experții contactați au realizat o listă scurtă a copiilor de vedete, iar publicul a fost invitat să aleagă cei mai la modă micuți celebri.
Harper a obținut 27% din voturi, surclasând-o cu doar un procent pe Holly Rose, fiica actriței și vedetei de televiziune britanice Amanda Holden.

Fiica Victoriei Beckham este una dintre preferatele designerilor și a devenit, grație mamei sale, o creatoare de curente pentru părinții din toată lumea, care își doresc ca fetițele lor să aibă aceleași ținute, notează Daily Mail.

Cel de-al patrulea copil al cuplului David şi Victoria Beckham, Harper Seven s-a născut la 10 iulie 2011.
Cuplul britanic mai are trei fii, Brooklyn Joseph (născut în 1999), Romeo James (2002) şi Cruz David (2005). Brooklyn se pare că a primit numele cartierului din New York în care a fost conceput și se spune că şi în cazul surioarei lui situaţia e asemănătoare. Există speculaţii că numele fetiţei ar fi un tribut adus romancierei Harper Lee, autoarea romanului "Să ucizi o pasăre cântătoare"" (To kill a mockingbird) şi celebrului număr de pe tricoul lui David Beckham.

Pe locul al treilea al topului realizat de My1stYears.com s-a clasat Blue Ivy, fetița cântăreților americani Beyonce și Jay-Z, cu 18% din voturi, urmată îndeaproape de Aoife Belle, fetița cântăreței irlandeze Una Healy.

Singurul băiat din acest Top 5 este cel mai tânăr membru al dinastiei Kardashian, Mason Dash Disick, care a primit un respectabil 13%, relatează Daily Mail.

Kai Rooney, singurul copil al fotbalistului Wayne Rooney a intrat în Top 10, alături de Suri, fetița cuplului destrămat Tom Cruise - Katie Holmes.

"Toți micuții din lista noastră scurtă au părinți care se îmbracă foarte bine, astfel că prezența copiilor lor în acest top nu este o surpriză.
Ne așteptam să o vedem pe Harper Seven în fruntea topului, pentru că este considerată unul dintre cei mai la modă copii"
, a declarat un purtător de cuvânt al My1stYears.com.

"E interesant de observat că Holly Rose, care nu prea a avut expunere în presă, s-a clasat pe locul doi. Amanda Holden este una dintre cele mai bine îmbrăcate vedete TV și se pare că i-a împrumutat un pic din stilul ei fetiței sale. Ea este percepută și ca o mamă foarte drăguță, părinții sigur o urmăresc cu atenție", a mai spus sursa citată de Daily Mail.

Purtătorul de cuvânt a declarat că My1stYears.com le-a făcut o ofertă soților Beckham pentru ca fetița lor să devină imaginea companiei, însă aceștia nu au dat niciun răspuns.

"În orice caz, văzând cât de puțin i-a lipsit lui Holly Rose pentru a deveni numărul unu în top, ar trebui să-i facem și ei o ofertă", a spus reprezentantul firmei.



Topul celor mai bine îmbrăcați copii de vedete:


1.

Harper Seven Beckham

2. Holly Rose (fiica vedetei TV britanice Amanda Holden)

3. Blue Ivy

4. Aoife Belle (fetița cântăreței irlandeze Una Healy)

5. Mason Dash Disick (băiatul lui Courtney Kardashian)

6. Suri Cruise

7. Astala Geldof (fetița modelului și vedetei TV britanice Peaches Geldof)

8. Ava Klass (fetița cântăreței britanice Myleene Klass)

9. Ethan Minogue (băiatul cântăreței australiene Danii Minogue)

10. Kai Rooney (băiatul fostbalistului englez Wayne Rooney)

 

Foto: Daily Mail

 

11 Iulie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • supermamici.ro pe 15 Iul 2012, 02:13
    e vorba de fitele parintilor nu ale copiilor

    sunt curios ce ar fi spus Diana Baumrind in studiul ei despre cresterea copiilor, având în vedere că nu se definise pe vremea ei părintele fițos :)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod