Fiţe. Andie MacDowell, atacată pentru că are aere de vedetă

Actriţa americană s-a plâns pe Twitter că a fost mutată de la First Class pentru că dorea să-şi transporte şi câinele. Fanii i-au reproşat că face nazuri.

Într-un mesaj postat duminică pe reţeaua de socializare, Andie MacDowell susţine că ar fi fost fericită să zboare indiferent ce loc ar fi ocupat în avion. "Să trecem peste asta", a încheiat ea, iritată de criticile celor care i-au reproşat că "face figuri".

"Mi-am învăţat lecţiile, să nu te plângi niciodată pe Twitter şi să nu-ţi iei loc la First Class la American Airlines, să scrii numai de bine... acum să trecem peste asta", a scris, ironică, actriţa în vârstă de 57 de ani. "Sunt mulţumită să zbor şi pe un loc de la ultima clasă, mă simt bine în autobuz, în metrou, dar dacă plătesc pentru Clasa Întâi, acolo vreau să fiu, asta era ideea", a adăugat ea.



Nemulţumirea actriţei a izbucnit când un angajat al companiei aeriene i-a schimbat locul pe care ea îl rezervase cu unul de clasă inferioară, pe motiv că urma să-şi transporte şi câinele. Andie susţine însă că rezervase bilet şi pentru animalul de companie.

Frustrată de această situaţie, vedeta şi-a făcut mai multe selfie-uri cu fanii, şi a scris pe contul său de Twitter: "Ajutor @AmericanAir, am plătit pentru First Class şi ei m-au pus pe loc de turist din cauza câinelui, deşi am plătit pentru el".

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • banel pe 27 Ian 2016, 11:10
    urata pamantului

    Vai mama ei de uratenie.Nu stiu de ce nu joaca in "totul despre sex" ca acolo sau adunate toate panaramele de acest gen,uarte cu spuma si cu niste cracane de picioare oribile.

    1
    1

  • BUZ pe 27 Ian 2016, 10:15
    DESPRE NASOALA ASTA

    Adevarul ce tipa asta a fost dintotdeauna o nasoala,o coltoasa si o antipatica!Cu cat imbatraneste,e si mai naspa!

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod