Fiica regretatei Whitney Houston, la un pas de primul milion de dolari din averea mamei

Bobbi Kristina va primi întreaga moștenire, 12 milioane de dolari, când va împlini 30 de ani. Bunica sa se teme însă că ea va va pierde toți banii.

Drama trăită de Whitney Houston pare să continue în cea a fiicei sale, Bobbi Kristina Brown, care se pregătește să moștenească primul milion din averea marii artiste, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

Singurul copil al vedetei va primi toată suma de 12 milioane de dolari care i se cuvine legal în momentul în care va împlini 30 de ani. Până atunci mai sunt zece ani, însă bunica lui Bobbi își face însă griji pentru viitorul acesteia, temându-se că ea va cheltui toți banii.

Cissy Houston s-a opus vehement căsătoriei dintre Bobbi și Nick Gordon, tânărul în vârstă de 24 de ani pe care Whitney l-a crescut. Ea a calificat mariajul un "incest" după ce nepoata sa a anunțat vestea pe Twitter, la începutul acestei luni, înainte de a doua comemorare a morții regretatei artiste.



"E ceva teribil, dar ne așteptam la asta. Moștenirea lui Whitney a adăugat mai multe probleme", a declarat un apropiat al familiei pentru tabloidul britanic The Sun.

Whitney Houston a avut o relație turbulentă cu fiica sa, notează Daily Mail.

În 2008, pe când avea 15 ani, Bobbi Kristina a încercat să-și înjunghie mama, înainte de a-și tăia venele, fiind internată imediat într-o clinică de psihiatrie.
În ziua în care a împlinit 18 ani, tânăra a fost văzută în timp ce se droga cu cocaină, acuzație pe care ea a negat-o vehement. De asemenea, s-a spus că ea s-a drogat și după funeraliile mamei sale.



Whitney Houston s-a stins din viață la 11 februarie 2012. Ea a fost găsită fără suflare în baia apartamentului dintr-un hotel din Los Angeles, unde era cazată.



După înmormântare, Bobbi s-a mutat cu Nick, care a fost îngrijit de Whitney, dar pe care nu l-a adoptat oficial, în apartamentul deținut de Whitney în Atlanta, în pofida protestelor bunicii sale. Tatăl ei, Bobby Brown, a încercat s-o convingă să trăiască cu familia lui, la Los Angeles.

Bobbi avea șase ani, iar Nick - nouă ani atunci când el a intrat în familia Houston.

Potrivit unor surse citate de Daily Mail, deși s-au căsătorit, Nick încă îi spune "Baby Sis" ("surioară"), iar ea îi răspunde "Big Brudder" ("fratele cel mare"), apelativele pe care le folosesc din copilărie.



După moartea lui Whitney Houston, cei doi au negat inițial că au o relație de dragoste, iar Bobbi anunța că va deveni cântăreață și actriță, asemenea mamei sale. "@REALbkBrown și eu nu ne căsătorim și nu avem o relație. Suntem apropiați, așa cum am fost mereu", scrie Nick pe Twitter.
Cu timpul, Bobbi și-a mai nuanțat poziția: a început să posteze pe Twitter mesaje în care își declara iubirea pentru Nick, iar despre lansarea ei în muzică nu se poate spune nimic.



Cel mai plauzibil proiect al ei ar putea fi, până la urmă, întemeierea unei familii, dacă e să dăm crezare unei surse citate de revista Grazia: "Vor să aibă un copil cât mai repede posibil.

După ultimii ani dificili, Bobbi își dorește un happy end. Dar bunica ei este îngrijorată", a spus persoana amintită.

Până la un copil, Bobbi trebuie să-și rezolve situația locativă. Ea a fost evacuată din apartamentul mamei sale, după ce vecinii s-au plâns de mai multe ori din cauza gălăgiei. Cissy a certat-o pentru declarațiile recente despre Nick, dar și pentru intenția ei de a scrie o carte despre mama sa, pe care dorește să o intituleze "Amintindu-ne de Whitney".



Comportamentul rebel al tinerei este pus pe seama abuzului de droguri și a violenței casnice la care ea a fost martoră în copilărie, când Bobby o abuza pe Whitney. Șoferul cuplului, Al Bowman, a declarat că a văzut de mai multe ori cum cei doi prizau cocaină de față cu fiica lor.

Abuzul de droguri și comportamentul irațional au continuat pe măsură ce Bobbi a crescut și a devenit adolescentă.

"Avea multe răbufniri. Krissi avea mereu nevoie de mama ei", a povestit fostul ei iubit, Zach Jafarzadeh. Acesta a povestit pentru The Sun că Whitney îi oferea daruri foarte scumpe fiicei sale pentru a o convinge să stea în casă, chiar dacă uneori asta însemna s-o lase să bea alcool.

Bobby Brown și familia tinerei speră acum că ea se va împăca cu ei și că nu va urma calea autodistrugerii pe care a urmat-o celebra sa mamă.


Foto: Hepta / Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Ianuarie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod