Fiica lui Tom Cruise, vacanţă de cinci zile la Londra cu tatăl ei

"Avion cu motor ia-mă şi pe mine-n zbor!" - mai tineţi minte cum strigam când eram copii? Ei bine, pe fiica lui Tom Cruise a luat-o avionul, pentru că l-a trimis tocmai tatăl ei ca să o aducă la Londra, pentru o vacanţă de cinci zile. Suri e topită după tăticul său, aşa că îşi va aminti cu plăcere toată viaţa de aceste clipe petrecute împreună.

Deşi mama ei se străduieşte să-i ofere un trai obişnuit şi liniştit, când vine vorba de tatăl său, Suri Cruise gustă deliciile unui stil de viaţă luxos. Ffetiţa lui Tom Cruise, în vârstă de șase ani, a călătorit de curând spre Londra cu avionul acestuia, un Gulfstream IV, acolo unde el o aştepta.

"Săptămâna trecută, Tom şi-a trimis avionul său la New York pentru a o lua pe Suri şi a petrece puţin timp împreună", a dezvăluit o sursă pentru canalul E!, citat de Daily Mail. "Acum ea stă la un hotel din apropierea Londrei şi va fi cinci zile cu tatăl ei. El a avut de lucru câteva ore la filmări, dar a reuşit să-şi facă timp ca să fie cu ea.

S-au bucurat mult să fie împreună", a povestit sursa amintită.



După divorţul părinţilor ei, Suri Cruise e legată de tatăl ei în aceeaşi măsură în care îşi iubeşte mama, iar fiecare întâlnire cu Tom este atât de emoţionantă încât pare desprinsă din filme.

În toamna anului trecut, când Tom Cruise şi-a vizitat fetiţa în SUA, de Ziua Recunoştinţei, ea a stat numai în braţele lui. De altfel, Suri a fost şi anul trecut la Londra pentru a-şi vedea tatăl.

Tom Cruise filmează în capitala Marii Britanii pentru producţia "Kill in the Mall", iar sâmbătă a avut câteva secvenţe spectaculoase pe motocicletă, înregistrate într-un centru comercial din capitala Angliei.



Starul în vârstă de 50 de ani a petrecut şi anul trecut mai multe luni în Londra, unde a filmat pentru lungmetrajul "All You Need Is Kill".

În noiembrie, celebra Trafalgar Square şi toate străzile care duc spre această piaţă au fost blocate, accesul fiind interzis în zonă pentru trei ore, spre nemulţumirea londonezilor şi a turiştilor care nu au putut să viziteze obiectivele turistice şi care au fost nevoiţi să ocolească această zonă izolată de autorităţi pe o suprafaţă de 6,5 kilometri pătraţi.
Pentru scenele respective, Tom Cruise şi-a făcut o intrare spectaculoasă în Trafalgar Square, coborând dintr-un elicopter Puma al Royal Air Force (RAF), care a aterizat lângă un renumit obiectiv turistic - Coloana lui Nelson.

Între timp, fosta lui soţie, Katie Holmes (34 de ani), a profitat de timpul liber şi a mers să se relaxeze la un meci de baschet găzduit de celebra arenă Madison Square Garden din New York.

Îmbrăcată cu jeanşi şi o cămaşă cu mâneci lungi, actriţa a glumit mai tot timpul cu un bărbat care a stat lângă ea, scrie cotidianul britanic.

Katie Holmes a anunţat, pe 28 iunie anul trecut, că a depus la tribunal o cerere oficială prin care a solicitat divorţul de Tom Cruise. Actorul a fost, potrivit mai multor mărturii, luat prin surprindere de iniţiativa soţiei sale. După două săptămâni, cei doi au încheiat un acord financiar.

Mariajul lor s-a încheiat oficial la sfârşitul lunii august 2012, în urma divorţului actriţa urmând să primească o pensie alimentară de 400.000 de dolari pe an.

Potrivit presei americane, Tom Cruise şi Katie Holmes au rămas în relaţii amicale şi continuă să comunice unul cu celălalt, de dragul fiicei lor Suri, care locuieşte cu mama ei la New York.



Katie Holmes a obţinut custodia principală asupra micuţei Suri, iar Tom Cruise beneficiază de un drept de vizită substanţial.


Foto: Hepta / Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Martie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod