Fiica lui Michael Jackson, după tentativa de sinucidere: "Vreau să trăiesc!"

A făcut multă vâlvă, săptămâna trecută, tentativa de sinucidere a fiicei lui Michael. Ea a fost transferată de la Terapie Intensivă și e ținută sub observație medicală. Între timp, a apărut o altă ipoteză despre motivul acestui gest extrem: tânăra a fost agresată de un grup de fete la școala privată în care învață, iar familia ei vrea să o scoată de acolo.
O sursă din anturajul familiei Jackson a declarat presei că, deși a înghițit mai multe analgezice şi şi-a tăiat venele, Paris nu a dorit să se sinucidă cu adevărat, ci a dorit să atragă atenția asupra sa, într-un fel de strigăt de disperare, de genul: "Hei, am probleme și mă simt copleșită". 

Persoana respectivă a povestit că atunci când a fost dusă de urgență la spital, Paris le-a spus paramedicilor să n-o lase să moară. "Vreau să trăiesc! Da. Dar nu mai vreau sa stau aici. Aş vrea să fie tata aici", spunea ea, plângând, în timp ce era scoasă din casă pe targă. Paris a spus că i-e dor de tatăl ei şi după ce a fost stabilizată.

Potrivit ziarului britanic Daily Mail, sursa citată de presa americană a dezminţit informaţia conform căreia fiica megastarului ar fi lăsat un bilet de adio. "Acest incident ne-a speriat pe toţi", a spus sursa amintită. 

"Da, şi-a tăiat venele, aşa e. Suntem îngrijoraţi, dar acum ştim despre problemele ei", a adăugat sursa, explicând că Paris a folosit un cuţit obișnuit de bucătărie, iar rănile nu au fost severe.
 
 

Dorul de tată a mistuit-o pe dinăuntru pe tânăra Paris, care a încercat să facă faţă singură presiunii imense la care era supusă.
În timp ce părea o fată normală, cu preocupări obişnuite pentru vârsta sa, Paris a cedat, iar rezultatul putea fi fatal. 

Se pare că ea acumulase o tensiune insuportabilă, iar acest lucru se datora şi atmosferei de la şcoala privată la care este înscrisă. Familia Jackson a luat decizia de a o retrage de la această instituţie, după ce adolescenta a fost agresată verbal, în mai multe rânduri, de un grup de colege răutăcioase. "Deja au stabilit că ea n-o să mai întoarcă acolo. Avea viaţă grea la şcoală de mult timp, acolo era o clică de fete rele care se luau de ea", a dezvăluit o sursă pentru publicaţia Radar Online. 

"Paris poate urma cursurile acasă şi se discută despre o şcoală de arte care ar fi perfectă pentru ea", a adăugat sursa menţionată. 

Fiica lui Michael Jackson a fost transferată de la secţia de Terapie Intensivă la UCLA Medical Center, acolo unde a fost dus tatăl ei când a murit. Potrivit site-ului TMZ.com, adolescenta a fost mutată sâmbătă noapte, după ce programul de asistenţă psihologică, cu o durată de 72 de ore, s-a încheiat. 
 
 

Judecătorul Mitchell Beckloff, de la Curtea Superioară, a dispus deschiderea unei anchete pentru a verifica condiţiile în care trăieşte Paris Jackson.
Investigația îl vizează și pe TJ Jackson, nepotul lui Michael Jackson, devenit anul trecut tutore al celor trei copii ai megastarului, alături de bunica acestora, Katherine. 
 
 
 
Anchetatorii au fost informați că TJ s-a mutat la 76 de mile distanță de locul în care trăiesc Paris și frații ei, Prince (16 ani) și Blanket (11 ani), trăiesc la Los Angeles. Deținând custodia asupra minorilor, el era obligat să anunțe acest lucru la Serviciul pentru Copii și Familie, însă TJ nu a făcut acest lucru. 
 
Bunica copillor, Katherine, este implicată în această perioadă într-un proces la Los Angeles contra companiei organizatoare de concerte AEG, căreia familia Jackson îi reproşează că a dat dovadă de neglijenţă atunci când l-a angajat pe medicul Conrad Murray, condamnat în 2011 pentru omucidere involuntară şi considerat vinovat de moartea cântăreţului Michael Jackson, relatează Mediafax.
 
 

Paris a fost citată ca martor în acest proces, care este în curs de desfăşurare şi va dura câteva luni.

După moartea lui Michael Jackson în 2009, mama acestuia, Katherine, în vârstă de 83 de ani, a fost numită tutorele copiilor starului, conform dorinţei acestuia, exprimată în testamentul său.
Bunica celor trei împarte custodia copiilor cu vărul acestora, TJ, care a devenit tutore temporar, după ce Katherine Jackson a fost dată dispărută, în luna iulie a anului trecut. Rudele lui Katherine Jackson au raportat absenţa acesteia după ce femeia nu i-a mai văzut pe nepoţii săi timp de 10 zile. Ulterior, mama lui Michael Jackson a spus că, în această perioadă, s-a relaxat într-o staţiune.

Principalii beneficiari ai averii lui Michael Jackson sunt copiii lui Michael Jackson, mama cântăreţului şi câteva organizaţii de caritate. Avocatul John Branca şi producătorul muzical John McClain au fost numiţi administratori ai fondului, într-un testament pe care Michael Jackson l-a semnat cu mult timp înainte de a muri, notează Mediafax.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, în 2009, în urma unei "intoxicaţii grave" cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale şi în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.

Găsit vinovat de ucidere involuntară, medicul Conrad Murray a primit pedeapsa maximă în noiembrie 2011, fiind condamnat la patru ani de închisoare.



Foto: Hepta / Daily Mail

11 Iunie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod