Fiica lui Eminem, influencer în bikini: Hailie Scott Mathers trăiește viața din plin la 23 de ani

Eminem și fiica lui au avut mereu o relație foarte bună


Fiica lui Eminem a făcut câteva poze și pe plajă, în costum de baie, dar și pe țărmul înalt și stâncos, îmbrăcată în colanți albi și un top de aceeași culoare. Într-un alt cadru reușit, ea apare într-un costum de baie albastru, cu o pălărie pe de paie pe cap, stând pe truchiul unui copac, la marginea plajei.

Originară din Michigan, ea a mărturisit că acasă ningea când a fost în Hawaii și că este norocoasă să se afle într-un loc cu vreme caldă.

La începutul acestei luni, fiica lui Eminem le-a oferit fanilor ei alte imagini sexy, pozând într-un costum de baie galben, pe balconul hotelului în care a stat în Hawaii.

Cu un corp bine lucrat la sala de fitness, tânăra arăta ca un model de lenjerie, iar imaginile au stârnit frenezie pe contul său de Instagram. "Aloha", le-a scris ea admiratorilor.

Hailie Scott Mathers este fiica lui Marshal Mathers, celebrul Eminem, și a fostei lui soții, Kim, de care s-a despărţit în 2006. Rapperul a evocat-o pe fiica sa în mai multe piese pe care le-a compus, așa că ea le este cunoscută fanilor încă de când era copil. Tânăra și celebrul ei tată au și acum o relație foarte strânsă.

Hailie a absolvit vara trecută studiile de psihologie la Michigan State University și a povestit atunci pentru Daily Mail că este interesată de o carieră în industria de frumusețe.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod