Fetele în galben cuceresc Cupa Mondială: Iubitele fotbaliştilor brazilieni fac show în tribune!

Brazilienii fac spectacol pe gazon la Cupa Mondială, dar în tribune iubitele lor fură atenţia tuturor. Modelele Alessandra Ambrosio şi Izabel Goulart au atras toate privirile.
Mulţi dintre fotbaliştii celebri care evoluează la Cupa Mondială din Rusia sunt susţinuţi din tribune de iubitele şi soţiile lor. Şi, ca de fiecare dată, brazilienii au venit cu tot ce au mai bun pe gazon şi cu tot ce au mai frumos în tribune. Printre suporterele care au încurajat echipa sud-americană s-au numărat şi supermodelele Alessandra Ambrosio şi Izabel Goulart.

Prezentă pe Spartak Arena din Moscova, la meciul de miercuri seară dintre Brazilia şi Serbia, Alessandra Ambrosio a fost foarte ocupată cu telefonul ei mobil, cotidianul britanic Daily Mail întrebând ironic dacă ea a văzut, totuşi, meciul.
Îmbrăcată "regulamentar" în tricoul galben pe care se aflau autografele jucătorilor brazilieni şi într-un şort albastru, întocmai ca fotbaliştii ţării sale, vedeta în vârstă de 37 de ani, a părut mai procupată de ea însăşi decât de meci, pozând pentru o prietenă sau făcându-şi o mulţime de selfie-uri. Din fericire, Neymar, Coutinho, Thiago Silva şi celelalte staruri ale Selecao s-au descurat şi fără sprijinul modelului casei Victoria's Secret, câştigând cu 2-0 în faţa Serbiei.

Mai atentă la meci a fost, în schimb, Izabel Goulart.
Deşi este iubita unui fotbalist german, Kevin Trapp, "îngerul" de la Victoria's Secret nu-şi trădează echipa favorită: îmbrăcată cu un tricou mini al Braziliei, ea a făcut senzaţie în tribune, cu pantalonii albi din dantelă care îi scoteau în evidenţă posteriorul. Izabel Goulart s-a agitat tot meciul, a suferit la ratările favoriţilor şi a sărit de bucurie când Brazilia a marcat.

În tribune s-au mai remarcat prin frumuseţea lor Natália Loewe Becker, soţia portarului Alisson Becker, Larissa Pereira, soţia lui Roberto Firmino şi Carol Cabrino, soţia fundaşului Marquinhos.


Foto: Hepta, Daily Mail
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod