Fericiţi, dar nu împreună: Gwyneth Paltrow şi Chris Martin şi-au găsit alte iubiri

La un an şi 7 luni de la anunţul surprinzător al despărţirii lor, care a pus capăt unei căsnicii de 10 ani, cei doi artişti nu se feresc să-şi arate noile cuceriri.

Au trecut 19 luni de când Chris şi Gwyneth au şocat pe toată lumea cu despărţirea lor, pe care au numit-o "separare conştientă". În acest timp, ei au continuat să-şi crească, pe cât posibil, în comun copiii, iar presa şi mai ales fanii sperau că acest lucru îi va reapropia. Treptat, însă, resemnarea s-a instalat, iar şansele unei împăcări au scăzut drastic, amândoi fiind văzuţi cu noii lor parteneri.

La doar câteva săptămâni după ce noul iubit al actriţei, Brad Falchuk, a confirmat că are o relaţie cu aceasta, Chris Martin s-a afişat într-un mod cu totul necaracteristic cu noua lui iubită, Annabelle Wallis, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

Solistul de la Coldplay, în vârstă de 38 de ani, şi vedeta din "Peaky Blinders" (31 de ani) au fost fotografiaţi în timpul unei escapade romantice, la Paris.

Surprinzător, deşi rareori se lăsa pozat împreună cu Gwyneth, acum Chris a dansat pe stradă fericit cu noua lui cucerire. Cei doi s-au sărutat de mai multe ori fără să se ascundă şi s-au plimbat în voie prin "Oraşul luminilor".

Chris Martin şi Annabelle formează un cuplu de la jumătatea lunii august, după ce aventura cântăreţului cu Jennifer Lawrence, cu 13 ani mai tânără decât el, a luat sfârşit, relatează Daily Mail.

Între timp, fosta soţie a rockerului britanic n-a stat cu mâinile în sân.

Iubitul ei, scriitorul şi producătorul de televiziune american Brad Falchuk, în vârstă de 44 de ani, a confirmat că ei sunt împreună şi a postat pe Instagram un selfie cu ei doi, realizat la petrecerea de după premiera noului său show, "Scream Queens". "Cucerirea mea şi eu", a scris Brad lângă imaginea respectivă, spulberând orice dubii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod