Fenomenul Inna. Pe ce se bazează succesul unei soliste atât de cuminţi?

E un star pop care nu are o voce remarcabilă. Au fost nenumărate discuţii în presa din România despre cât de talentată e, dar artista pare o instituţie de administrare a succesului
Vedeta din România este un fenomen social. Are peste 12 milioane de fani pe Facebook, iar în 2012 a fost prima solistă din Europa care a avut peste un miliard de viziualizări pe YouTube.
Inna este un star pop care nu are o voce remarcabilă. Au fost nenumărate discuţii în presa din România despre cât de talentată e Inna, dar artista este o instituţie în ce priveşte administrarea succesului. Trebuie să spunem că are un management genial, iar melodiile ei au priză la public datorită îmbinării de ritmuri latino cu muzica de club.
Inna are succes în tot ce înseamnă lumea sudică.
Ea, în sine, este o frumuseţe latino, mică de înălţime, cu forme bogate şi o privire languroasă. Ştie să se lipească de public şi ştie să-şi scoată în evidenţă calităţile fizice.
28 August 2015
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ioan pe 29 Aug 2015, 19:40
    asta nu e o fata

    cuminte, e una ce din corul bisericii a ajuns aparand direct in costum de baie la tv , dansand la bara, poze in care apare dezbracata ce mai fufa de Romanica

    0
    0

  • Gabi pe 28 Aug 2015, 11:26
    CÂRCOTAŞI...

    Românii sunt niste CÂRCOTAŞI prin excelenta...Intotdeauna vad cu alti ochi o vedeta straina decat una...neaoşă ! Astea sunt reminiscente comuniste pentru ca pe atunci nu existau "vedete" in Romania. De fapt, romanii nici nu sunt constienti de faptul ca un, astazi, un clasament al unui post de radio are in componenta sa aproape 75 % muzica produsa si cantata de... romani !

    0
    0

  • verea pe 28 Aug 2015, 06:50
    o fugurina de carton

    si asta, ca atatea altele, este creatia presei. daca de dimineata pana seara ti-e bagata pe gat o astfel de figurina, sigur nu ai de ales. exact ca in sondaje, daca doar trei sunt subiectii supusi sondajului, cum dreaq restul de 100 -de pe tusa- sa iasa in preferinte?

    1
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod