Fenomenul Inna. Pe ce se bazează succesul unei soliste atât de cuminţi?


O imagine domestică în care vedeta e surprinsă la volan
Succesul ei pe Facebook şi Instagram se datorează muzicii şi imaginilor. Nu postează mare lucru despre viaţa privată şi nici nu a fost implicată în scandaluri de presă. Cumva e diferită de Beyonce care-şi bombardează fanii cu zeci selfie-uri, iar viaţa ei se desfăşoară sub ochii fanilor.
E greu de spus cât va mai dura fenomenul Inna, dar merită să aplaudăm efortul făcut de micuţa solistă din România care a vrut să cucerească lumea şi, într-o oarecare măsură, a reuşit.
28 August 2015
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ioan pe 29 Aug 2015, 19:40
    asta nu e o fata

    cuminte, e una ce din corul bisericii a ajuns aparand direct in costum de baie la tv , dansand la bara, poze in care apare dezbracata ce mai fufa de Romanica

    0
    0

  • Gabi pe 28 Aug 2015, 11:26
    CÂRCOTAŞI...

    Românii sunt niste CÂRCOTAŞI prin excelenta...Intotdeauna vad cu alti ochi o vedeta straina decat una...neaoşă ! Astea sunt reminiscente comuniste pentru ca pe atunci nu existau "vedete" in Romania. De fapt, romanii nici nu sunt constienti de faptul ca un, astazi, un clasament al unui post de radio are in componenta sa aproape 75 % muzica produsa si cantata de... romani !

    0
    0

  • verea pe 28 Aug 2015, 06:50
    o fugurina de carton

    si asta, ca atatea altele, este creatia presei. daca de dimineata pana seara ti-e bagata pe gat o astfel de figurina, sigur nu ai de ales. exact ca in sondaje, daca doar trei sunt subiectii supusi sondajului, cum dreaq restul de 100 -de pe tusa- sa iasa in preferinte?

    1
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod