Fenomenul Grapini. Cum a ajuns o femeie de afaceri să simbolizeze kitschul pe Facebook?

Este europarlamentar, a fost ministru, s-a lansat în viaţa publică sub marca de investitor de succes, dar magia s-a prăbuşit în momentul în care şi-a făcut cont pe celebra platformă de socializare. De ce?

Maria Grapini are 61 de ani şi a dorit din tot sufletul ei să fie o femeie de succes, dar a sfârşit prin a fi cel mai mare inamic al limbii române.

Este una dintre femeile de succes ale României. Şi-a construit imaginea cu grijă, dar în momentul în care a început să scrie şi să publice pe Facebook şi pe alte platforme de socializare, imaginea ei s-a prăbuşit.
Faptul că scrie greşit şi aiurea în limba română nu ar fi o problemă, ţara e plină de oameni care maltratează limba română pentru ca, apoi, să se dea mari patrioţi, se pozează cu tricolorul în spate şi sunt români mândri, poate doar de lipsa lor de cultură.

7 Octombrie 2015
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • wagyna pyzdoll pe 7 Oct 2015, 17:26
    Evolutia omului in ilustratii

    Se pare k madam Gropini a descoperit o noua specie de maimuta. Sa fie asta oare veriga lipsa?

    3
    1

  • Gabriela pe 7 Oct 2015, 16:47
    Drapel

    Nu vedeti ce drapel mototolit? Rusine

    1
    3

  • Taraxacus pe 7 Oct 2015, 11:59
    Aiurea

    Maria Ionescu - o autoare cu pseudonim, ai scris un articol la comanda, în afară de câteva greșeli de tehnoredactare pe care nu le mai poți corecta după ce ai postat pe facebook daca nu ai opțiunea ”edit” activă eu nu am găsit greșeli de exprimaresau de mutilare a limbii române. Este un articol tendențios și fără argumente venit de la o pseudojurnalistă sfertodoctă. Nu ma dau în vânt după d-na Grapini și nici după politică dar ar trebui să vezi mai întâi bârna din ochiul tău.

    8
    4

  • Meme pe 7 Oct 2015, 08:25
    Fara stima

    Prostii care ne conduc ! Ei sunt cei care stabilesc viitorul copiilor nostri ! Fara stima pentru aceasta ,,doamna "!

    7
    7

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod