Femeia cu care Johnny Depp vrea să se însoare: Noua iubită e o dansatoare din Rusia din aceeași generație cu fiica lui

După mariajul furtunos cu Amber Heard, Johnny Depp vrea să se însoare din nou


Sursa a mai spus că Depp și iubita lui au călătorit împreună în Rusia și în alte țări din Europa, dar își petrec cea mai mare parte a timpului în vila lui din Hollywood: "Nu-i place să stea mult departe de ea, dar ea înțelege că are o trupă și e în turneu. Când se întoarce, sunt tot timpul împreună."

Prietenul starului a mai spus că aceștia se uită împreună la filmele lui, iar ei îi place muzica lui și că Depp îi cântă deseori la pian.



Polina, care este cu doar câțiva ani mai mare decât fiica actorului, modelul Lily-Rose, nu-și face griji în privința diferenței de vârstă dintre ea și Depp. "Cine-i poate spune nu lui Johnny Depp?", a spus sursa citată.

Pe 13 aprilie anul acesta, Polina a susținut un curs de dans în studioul BAZA din Sankt Petersburg.

În copilărie, Polia a studiat vioara și a cântat într-o orchestră locală. Apoi a intrat la o școală de dans și a povestit că s-a certat cu mama ei atunci pentru că aceasta nu dorea să-i mai plătească taxa.

În 2012, tânăra a participat la un concurs de frumusețe organizat de un bar din St Petersburg, Nebar, și a devenit "Miss Nebar 2012".
Concursul a fost organizat de DJ Alexei Romeo, iar premiul a constat într-o cină cu el, o croazieră în Mediterană și un card cadou cu 1.570 de dolari.

În 2013, Polina a participat la un reality show, "GO GO Girls", și a ajuns în finala concursului, fiind devansată, însă, de dansatoarea Tamara Patlai.

Tânăra a devenit apoi o dansatoare apreciată și în 2015 și-a deschis propria școală de dans, L.I.P.S, în St Petersburg. În aprilie 2016, Polina a închis școala, dar site-ul a rămas funcțional și vinde tricouri cu logo-ul T, scrie Daily Mail.

Aceasta este prima relație a lui Johnny Depp după despărțirea de fosta lui soție.
Cunoscută pentru apetența sa pentru bărbați celebri și bogați, Amber Heard l-a adus la exasperare pe Johnny Depp, pe care l-a făcut să se despartă de partenera lui, Vanessa Paradis, cu care trăia de 14 ani și cu care are doi copii, Lily-Rose şi Jack.

Depp și Heard s-au căsătorit în 2015 și s-au despărțit cu scandal doi ani mai târziu, după ce ea a cerut divorțul și l-a acuzat de agresiune fizică și emoțională. Actriţa a obţinut un ordin de restricţie împotriva lui Depp, iar avocaţii acestuia au respins acuzaţia de abuz şi au sugerat că ea a fost motivată de bani.

Ulterior, starul a acuzat-o pe fosta soție de șantaj financiar și a dat-o în judecată, solicitându-i despăgubiri de 55 de milioane de dolari într-un proces aflat în continuare pe rol.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod