Femeia cu care Johnny Depp vrea să se însoare: Noua iubită e o dansatoare din Rusia din aceeași generație cu fiica lui

Johnny Depp are o relație cu o dansatoare rusoaică cu doar câțiva ani mai mare decât fiica lui. Tânăra s-a mutat deja în casa din Hollywood a starului.

După mariajul cu scântei pe care l-a avut cu Amber Heard și care s-a încheiat cu un divorț incendiar, Johnny Depp o ia de la capăt: actorul american are o relație cu o tânără din Rusia, Polina Glen, despre care Daily Mail scrie că ar avea în jur de 20 de ani. Cei doi s-au cunoscut anul trecut, la o petrecere în Los Angeles, a dezvăluit o sursă pentru ziarul britanic, adăugând că rusoaica s-a mutat deja în vila de pe Sunset Boulevard, în Hollywood, a lui Depp.

Actorul a fost fotografiat, la începutul anului, în timp ce o îmbrățișa și o săruta pasional pe noua sa iubită, într-un hotel din Belgrad, capitala Serbiei, dar și în mai anul trecut, în timp ce Depp se afla în turneu la Moscova cu trupa lui rock, The Hollywood Vampires.



Daily Mail a reușit să o identifice acum: originară din Sankt Petersburg, tânăra se numește Polina și este o dansatoare și coregrafă experimentată. "Polina l-a întâlnit pe Johnny la o petrecere în Los Angeles. E dansatoare și o fată foarte atrăgătoare. Se distra la petrecere și nu și-a dat seama cine este el până când s-a prezentat. S-au îndrăgostit imediat. Tocmai când el are probleme în justiție cu fosta soție a apărut fata asta frumoasă, dansatoarea din Rusia, care nu vrea nimic de la el și care nici măcar nu știa cine e. Fetele din Rusia nu-l cunosc. Habar n-au de actori și oricum oamenii arată altfel când îi vezi în carne și oase.
Când a aflat cine este el, a fost fericită"
, a spus prietenul actorului.

"Alte femei din viața lui l-au tras în jos, așa că a fost foarte ușor pentru el să se îndrăgostească de ea. Ea nu vrea nimic de la el. E adevărată. E tânără. Când ai 55 de ani și întâlnești una de 20 și ceva de ani, nu mai e loc de drame. E proaspătă. Ești topit din cap până-n picioare. Are un corp frumos și nu vânează avere. E cu picioarele pe pământ și cred că de asta o iubește așa de mult, pentru că nu-i ca mulțimea din LA, nu se uită după bani. Cred că pentru un superstar este foarte convenabil. Cineva care nu știe cine ești și care nu vrea banii tăi? Ăsta e cel mai bun lucru", a mai spus sursa.

Potrivit Daily Mail, se pare că Polina a venit în Statele Unite în urmă cu doi ani pentru a-și continua cariera de dansatoare.
"E foarte drăguță și grijulie. Este foarte talentată. Sunt sigur că Johnny o ajută, dar se descurcă bine și singură. Este discretă. Merge la orele de ccoregrafie și pe urmă se întoarce. Nu cred că știe cineva că ea locuiește acolo", a mai spus sursa, adăugând că actorul și iubita lui sunt foarte îndrăgostiți, iar el plănuiește să se căsătorească cu ea: "Polina a spus că se vor căsători și că el vrea să vină în Rusia ca să-i cunoască părinții."

Părinții fetei, Irina și Ghenadi Glen, locuiesc la Sankt Petersburg, scrie Daily Mail. Mama tinerei s-a născut în fosta republică sovietică Kazakhstan și a studiat la Politehnica de Stat din Sankt Petersburg în domeniul instalațiilor electrice.
Ea și-a deschis o afacere cu ceaiuri din plante culese din Karelia, o regiune din nord-vestul Rusiei.
Irina Glen călătorește des, îndeosebi în Italia iar în februarie 2015 a luat atestatul de ghid turistic și de translator în italiană.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod