Faza serii la gala Oscar: De ce a aplaudat Nicole Kidman ca o focă?

Nicole Kidman ?i Keith Urban
Nicole Kidman şi Keith Urban au fost nedespărţiţi în seara Oscarurilor


Ulterior, actriţa australiană a dezvăluit că a avut o problemă cu rochia înaintea galei: "Am avut un mic moment de panică fiindcă breteaua rochiei s-a rupt când am urcat în maşină", a mărturisit ea pentru emisiunea "Today". Nicole a explicat că problema a fost rezolvată temporar şi că a aplaudat astfel pentru a limita mişcările în zona "sensibilă" din jurul gâtului, încercând să limiteze riscul ca rochia să cedeze din nou.

În pofida acestui incident, Nicole Kidman a impresionat pe covorul roşu al evenimentului din Los Angeles.

Rochia mulată, de culoarea pielii, cu inserţii de pietre preţioase, bătute în modele florale, îi venea ireproşabil.

Vedeta a fost însoţită de soţul ei, cântăreţul country Keith Urban, cu care este căsătorită de 10 ani. Cei doi s-au sărutat pasional pe covorul roşu, spre deliciul fotografilor care nu mai pridideau să-i surprindă "în acţiune".

Întrebată de corespondentul ziarului britanic Daily Mail dacă se aseamănă cu o leoaică după rolul din "Lion", Nicole a declarat râzând: "Leoaică? Eu sunt o pisică".
"Pisică? Nu ştiam", a intervenit zâmbind Keith Urban.

Lungmetrajul "Moonlight" s-a impus la categoria "Cel mai bun film al anului", în cea de-a 89-a ediţie a galei premiilor Oscar, după o gafă colosală a organizatorilor. Actorii Warren Beatty şi Faye Dunaway au anunţat, eronat, că musicalul "La La Land" a câştigat trofeul.

"Moonlight" a câştigat trei premii, impunându-se la categoriile "cel mai bun film", "cel mai bun scenariu adaptat" şi "cel mai bun actor în rol secundar".

"La La Land" a luat premiul la şase categorii - "cel mai bun regizor", "cea mai bună actriţă în rol principal", "cea mai bună regie artistică", "cea mai bună imagine", "cea mai bună coloană sonoră" şi "cel mai bun cântec original".


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • NEMESIS pe 2 Mar 2017, 14:16
    E PARALIMPICĂ

    I-a împrumutat Pistorius protezele.

    0
    0

  • lou pe 1 Mar 2017, 09:34
    hahaha

    Explicatia este mai penibla decat aplaudatul ciudat!!!!!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod