Fata verde cu părul bălai: Cum a decorat Tori Spelling camera bebeluşului

Actriţa care a devenit mamă pentru a cincea oară la 44 de ani a ales să decoreze camera bebeluşului său în verde smarald şi s-a îmbrăcat într-o ţinută de aceeaşi culoare.

Orice părinte are două opţiuni mari şi late când stabileşte culoarea în care va decora camera copilului: roz sau albastru, depinde dacă este fetiţă sau băieţel. Ei bine, Tori Spelling s-a cam săturat de clasica alegere şi după atâtea naşteri e de înţeles.

Săptămâna trecută, ea a arătat că se poate şi altfel, adică verde. Exact, actriţa americană a decis să decoreze camera micuţului Beau, venit pe lume acum trei luni, într-un verde smarald cu decoraţiuni aurii. Ca să întărească şi mai mult această combinaţie cromatică, vedeta a ales pentru şedinţa foto o ţinută verde care oferea acelaşi efect în contrast cu părul ei blond.



Totul pleacă de la convingerea ei că micuţul are un suflet matur. "Am vrut să fie o cameră anti-bebeluş. Chiar şi când eram însărcinată simţeam că e un spirit bătrân - e un bărbat deştept acest micuţ", a scris ea pe contul său de Instagram, urmărit de 834.000 de admiratori.

Descriind camera pe care a amenajat-o pentru fiul ei, actriţa a explicat: "O cameră funcţională, confortabilă, liniştitoare, şic şi elevată. Verdele malachit a fost întotdeauna preferatul meu.
A fost inspiraţia mea pentru decorarea camerei"
, a mărturisit vedeta.

Deasupra pătuţului din lemn, Tori a pus pe perete un tablou cu numele lui Beau scris cu litere aurii. Ea le-a mulţumit celor 13 furnizori care au ajutat-o să decoreze camera şi se pare că a beneficiat de reduceri sau de servicii complementare în schimbul reclamei pe care ea le-a făcut-o pe reţelele de socializare, scrie cotidianul britanic Daily Mail. "Le mulţumesc tuturor celor care m-au ajutat să amenajez camera lui Beau!", a scris vedeta pe Instagram.

Tori şi soţul ei, Dean McDermott, mai au patru copii: un băiat de zece ani, Liam, şi unul de patru ani, Finn, şi două fete - Stella (nouă ani) şi Hattie (cinci ani).
Aceasta din urmă poate fi văzută explorând jucăriile frăţiorului ei mai mic, în camera proaspăt aranjată.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod