Fata ei este model: Fiica lui Cindy Crawford, în prima campanie pentru un parfum

La doar 15 ani, Kaia Gerber urmează drumul deschis de mama sa celebră. Adolescenta a realizat o campanie pentru un parfum Marc Jacobs.

Cindy Crawford şi soţul ei, Rande Gerber, au de ce să fie mândri: fiica lor, Kaia, tocmai a realizat prima ei campanie pentru un parfum, Daisy Marc Jacobs. Şedinţa foto a avut loc la Los Angeles, iar adolescenta s-a descurcat excelent. Îmbrăcată într-o rochie mini din dantelă albă cu motiv floral şi mâneci lungi, ea purta sandale argintii cu toc înalt (poate cam prea înalt) şi a privit profesional spre camera foto.

Kaia încă este elevă la colegiu, dar primeşte ofertă după ofertă din lumea modei. Ea a devenit ambasador al parfumului Daisy Marc Jacobs în urmă cu două luni, împreună cu alte două tinere speranţe din lumea modei, Dilia Martins şi Sofia Mechetner.

Alături de Kaia a fost prezent şi fratele ei mai mare, Presley. Îmbrăcat cu o jachetă neagră şi jeanşi strimţi de aceeaşi culoare, el a pozat cu sora lui. Deja o prezenţă obişnuită în modă, tânărul în vârstă de 17 ani a participat la Met Gala, după ce a prezentat pentru branduri de top precum Calvin Klein, Dolce & Gabbana şi Jeremy Scott, relatează Daily Mail.  

După şedinţa foto, Kaia şi Presley au participat la o petrecere la care au fost prezente mai multe modele ale agenţiei IMG Model, printre care Cayley King, Lisa Rinna şi Amelia, fiica de 15 ani a lui Harry Hamlin.

Kaia s-a pozat cu actriţa în vârstă de 17 ani Joey King, care actualmente joacă alături de Michael Caine în piesa de teatru "Brooklyn in Going in Style".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod