Fata care seamănă perfect cu Rihanna nu-și găsește iubit: Băieții o curtează ca să se laude că au o relație cu vedeta

O tânără în vârstă de 23 de ani seamănă leit cu Rihanna, dar asta nu-i aduce fericirea. Ea se plânge că toți cei care o curtează se laudă că au o relație cu celebra cântăreață.

Nu-i ușor să fii vedetă, dar viața nu-i perfectă nici pentru cineva care seamănă perfect cu o celebritate. Yna Sertalf, în vârstă de 23 de ani, știe cel mai bine asta - aduce atât de bine cu Rihanna, încât chiar și mama ei o confundă cu celebra cântăreață. Dar în loc să aibă vreun avantaj din această asemănare incredibilă, Yna spune că mai degrabă se simte nemulțumită. Din păcare, toți cei cu care a încercat să aibă o relație se folosesc de aspectul ei fizic.

Originară din Martinica, o insulă din Caraibe, tânăra trăiește în Franța și a realizat că seamănă cu Rihanna după ce unchiul ei i-a atras atenția asupra acestei legături fizice.

Cu timpul, asemănarea a devenit și mai frapantă, mai ales că Yna a început să-și aranjeze părul și să se machieze la fel ca artista originară din Barbados. Efectul a fost aproape imediat, pe stradă fiind confundată cu Rihanna, însă ulterior ea a descoperit și partea mai puțin plăcută a acestei asemănări.

Tânăra a fost singură mai bine de un an după ce a rupt relația cu un iubit pentru că acesta era atras de asemănarea sa cu vedeta, nu de ea ca persoană. De atunci, crede că cei care îi dau târcoale se laudă de fapt că sunt iubiții Rihannei.
"Am fost singură un an, dar n-aș sta cu cineva care mă vede ca pe <<Rihanna>>, nu ca pe Yna. Când stau de vorbă cu cineva și aud de mai multe ori Rihanna, îi las baltă pentru că nu pot să-mi dau seama dacă el are fantezii cu Rihanna sau dacă vrea să mă cunoască pe mine. De asta sunt singură", a explicat ea.

"Am fost confundată de multe ori cu Rihanna. Mi se întâmplă mai ales când merg în locuri turistice. Îmi amintesc că o femeie m-a văzut și m-am făcut de rușine.
Credea că vorbesc engleza și m-a întrebat dacă îmi poate face o poză, iar eu am fost de acord. Nu era prima dată. Dar când m-a întrebat: <<Chiar ești Rihanna?>, foarte încântată, am simțit că i-am rupt inima când i-am zis nu, dar până la urmă mi s-a părut amuzantă situația. Prietenii și familia se amuză și ei. Odată, mama a primit o revistă în cutia poștală, cu Rihanna pe copertă, și mi-a zis că a crezut că eram eu"
, a mai spus tânăra.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod