Fața ascunsă a unei dive: Whitney Houston, mai fericită când a iubit o femeie

Noi dezvăluiri despre relația cântăreței cu asistenta ei, Robyn Crawford.

Whitney Houston a fost o lesbiană care a iubit în secret și s-a refugiat în droguri și în alcool, pentru a face față minciunii în care și-a scufundat viața - acest zvon i-a măcinat existența în ultimii 30 de ani și o urmărește chiar și la priveghi.

După dispariția ei tragică, cei care au cunoscut-o încep să înlăture, puțin câte puțin, voalul sub care vedeta și-a ascuns cele mai mari secrete și astfel s-a ajuns din nou la tema relației lesbiene pe care Whitney ar fi avut-o înainte de a se căsători.

Peter Tatchell, un activist britanic pentru drepturile homosexualilor, bun prieten cu Whitney, a declarat recent că artista a ținut secretă această relație și că mariajul ei cu Bobby Brown a fost doar o perdea de fum.

"Este important să spunem adevărul despre acest aspect al vieții ei", a explicat Tatchell pentru cotidianul Daily Star. "Se iubeau mult și erau foarte fericite împreună. Probabil inabilitatea ei în a accepta și a recunoaște dragostea ei au contribuit la abuzul de droguri și la declinul ei. A fost presată să se mărite cu Bobby Brown. Un dezastru. Curând, viața ei a început să se ducă de râpă", a mai spus Peter Tatchell.

Activistul nu a dat numele femeii pe care Whitney a iubit-o, dar presa britanică citează surse potrivit cărora persoana respectivă ar fi Robyn Crawford, fosta asistentă personală a cântăreței. Cele două se cunoșteau de multă vreme. Whitney o știa de la 16 ani, iar Robyn a renunțat la Colegiul Monmouth ca să lucreze pentru ea.

Peter Tatchell a adăugat că Whitney a fost mai fericită ca oricând atunci când a iubit o femeie.

După moartea vedetei, Robyn a redactat o scrisoare de Valentine's Day, un omagiu pentru Whitney Houston, publicată de U.S. magazine. "Am întâlnit-o prima dată pe când aveam 16 ani și mi-a dat seama mai târziu că a fost specială. Whitney arăta ca un top model și avea pielea minunat colorată, nu arăta ca toată lumea din  New Jersey. Nu pot să cred că nu o să o mai îmbrățișez sau să o aud vreodată", a scris ea.

Zvonurile despre lesbianismul vedetei au fost reactivate și de cumnata sa, precum și de fostul ei bodyguard, Kevin Ammons. Și fostul ei soț, Bobby Brown (43 de ani), a susținut că mariajul lor a fost doar de ochii lumii, pentru a masca atracția ei pentru femei.

"Am văzut-o de câteva ori cu o femeie", a declarat Tina Brown, sora lui Bobby.

Fostul soț al vedetei a scris în autobiografia sa că mariajul cu Whitney a fost sortit eșecului încă de la început: "Cred că ne-am căsătorit din cele mai proaste motive. Acum realizez că Whitney avea alt plan decât mine. Cred că vroia să-și curețe imaginea, în timp ce eu o iubeam și îmi doream să avem copii. Presa o acuza că a avut o relație bisexuală cu asistenta ei, iar cum ea era iubita Americii atunci, asta nu prea dădea bine pentru imaginea ei. În situația aceea, singura solușie a fost sp se mărite și să aibă copii. Asta ar fi ucis orice speculație, indiferent că era adevărată sau nu."

Fosta gardă de corp a cântăreței a scris în cartea sa că Robyn s-a certat cu Whitney când a văzut că aceasta flirta cu bărbați și că a fost foarte furioasă când vedeta s-a măritat cu Bobby Brown.

Bodyguardul a mai scris că Whitney a plătit-o pe fosta publicistă Regina Brown ca să țină secretă relația sa cu Robyn.

După ani de supoziții, Whitney a rupt tăcerea în 2000 și a negat vehement acest zvon. "Sunt o mamă, nu o lesbiană. Nu sunt gay."
N-a fost însă suficient pentru a opri pentru a închide pentru totdeauna acest subiect. Chiar și după moartea ei, partea necunoscută a vieții sale continuă să suscite controverse.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dorina30 pe 19 Feb 2012, 22:32
    despre moartea vedetelor

    Cred ca cel mai bine este sa-i lasam sa se odihneasca in pace ! Dupa ce moare orice vedeta incep sa asculte si sa vizualizeze cat mai multe despre acel om, care pana atunci parca nu ar fi existat. Cat esti in viata toti te inghesuie in cel mai apropiat colt si te blameaza, indiferent ca esti om de rand sau vedeta, iar dupa ce mori... "vai saracul, a fost cel mai bun om, pacat ca era extraordinar"...etc.... Hai sa nu mai fim ipocriti si sa ne vedem gunoiul din fatza, fara a mai fi rautaciosi si acizi...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod