Fără pizza, fără paste: Kim Kardashian vrea să dea repede jos încă 5 kilograme

Vedeta a stat ascunsă până când a slăbit atât cât să nu se simtă jenată când se întâlnește cu fotoreporterii. Cu un program serios de sport și o dietă adecvată, ea a dat jos aproape 18 kilograme după ce a născut. Și cu toate acestea, Kim tot nu e mulțumită: starleta renunță total la carbohidrați ca să slăbească rapid încă cinci kilograme.
Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, vedeta este frustrată că nu a slăbit îndeajuns, astfel că a decis să elimine carbohidraţii din dieta sa. Asta înseamnă că vedeta va renunţa la pâine, paste, pizza şi orez. 

Starleta a slăbit 18 kilograme după ce în luna iunie a născut-o pe fetiţa sa, North, dar speră să mai dea jos cinci, ca să poată purta jeanşi cu măsura 34. Pentru asta, va trebui să continue programul de sport şi să adopte o dietă mai drastică.
 
Pe lângă exerciţii, Kim Kardashian şi-a dat toată silinţa să mănânce sănătos. Ea a angajat-o pe bucătăreasa care lucra pentru Katie Holmes, iar acesta îi găteşte acasă, în fiecare dimineaţă, meniurile stabilite. "Kim i-a cerut femeii să pregătească cinci mese uşoară pe zi, iar acestea includ multe legume, peşte, tofu şi sandvişuri dietetice", a spus o sursă citată de revista Look.

18 kilograme în trei luni nu-i puţin, însă, cu toate acestea, vedeta nu vrea să se oprească aici.
"Kim a fost nemulţumită în august pentru că a atins un prag peste care nu mai putea trece, deşi ea considera că mânca mai mult proteine şi legume. A făcut ea mişcare, dar totul se rezumă la mâncare, e vorba de dieta Atkins", a dezvăluit o prietenă a vedetei.

După sarcină, Kim Kardashian s-a ferit să apară în public sau în raza de acţiune a paparazzilor, preferând să facă acest pas atunci când reuşea să slăbească suficient de mult pentru a se simţi sigură pe ea. Recent, vedeta în vârstă de 32 de ani şi-a lansat recent noul său parfum, Pure Honey, iar apariţia sa a demonstrat că a reuşit să slăbească foarte mult.

N-a fost deloc uşor pentru ea. "Kim a fost foarte hotărâtă să urmeze planul stabilit. În sfârşit, ea se simte bine din nou", a declarat o sursă pentru publicaţia Us Weekly.
 
 

Kim Kardashian a fost fotografiată în această săptămână, în timp ce sosea la un restaurant din Los Angeles.
Îmbrăcată într-o salopetă kaki, în stil militar, ea arăta foarte bine, iar rezultatul programului stabilit de antrenoarea sa, celebra Tracy Anderson, era vizibil cu ochiul liber.
 
 
 
Nu se ştie dacă partenerul de viaţă al vedetei, rapperul Kanye West, respectă aceeaşi restricţii de dietă pentru a o susţine pe Kim, scrie Daily Mail.
 
 

Pe 16 septembrie, antrenoarea starletei a lăudat-o pentru efortul depus şi pentru ambiţia de a trudi din greu: "E o femeie minunată. Cred că motivul pentru care slăbeşte este că ea este foarte implicată în ceea ce face. Am fost la ea şi am văzut cât de mult se ocupă de North. Este foarte legată de copil, ceea ce e foarte important. Se concentrează pe copil şi îi acordă foarte mult timp", a spus Tracy despre Kim.
 
 

Anderson consideră că vedeta n-ar trebui să se streseze prea mult pentru a reveni rapid la silueta ideală pentru costumul de baie.
"Imediat cum medicul îţi permite, este foarte important să faci exerciţii pentru a te reface, dar trebuie să fii realistă. E un drum lung de întoarcere", a avertizat-o celebra antrenoare pe eleva şi prietena sa.
 
 

Starleta americană a născut, pe 15 iunie, primul ei copil, cu o lună înainte de termen. Kim Kardashian şi Kanye West sunt împreună din aprilie 2012 și au anunţat în luna decembrie 2012 că aşteaptă un copil.
 
 

La începutul lunii iunie, Kim Kardashian a divorţat de jucătorul de baschet Kris Humphries. Ea a mai fost căsătorită timp de patru ani cu producătorul muzical Damon Thomas, de care s-a despărţit în 2004.
 
Kim Kardashian este vedeta de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare din 2010 - provenind din apariţiile la televiziune, lansarea unei linii vestimentare, a unui parfum, a unei linii de bijuterii şi a unei creme de bronzat - ridicându-se la aproximativ 6 milioane de dolari.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Septembrie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dan pe 9 Oct 2013, 08:18
    nedumerire...

    Cam tiganca. Cu ce se ocupa duduia ? Vad ca este mediatizata "la greu" si nu-mi dau seama de ce. Fata, aspectul ei nu-mi trezeste nimic deosebit si - slava Domnului - sunt atatea alte femei o fac.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod