Fără machiaj: Primele poze cu Renee Zellweger după apariția-șoc de pe covorul roșu

Chiar și fără make-up, actrița rămâne de nerecunoscut. Un expert în chirurgie plastică susține că ea a făcut cel puțin o blefaroplastie, o operație de eliminare a pliurilor de piele de pe pleoape.

La mai bine de o săptămână de la apariția care a surprins pe toată lumea, Renee Zellweger nu mai reușește să scape de obiectivele foto indiscrete. Ultima descoperire a presei este că actrița arată la fel de schimbată chiar și fără machiaj, ceea ce ridică semne serioase de întrebare asupra siguranței cu care ea neagă că și-ar fi făcut vreo operație estetică. Totuși, orice persoană care o privește cu greu poate spune că aceasta este Renee Zellweger.

După părerea mea, Renee a făcut o blefaroplastie, care implică înlăturarea excesului de piele și de grăsime din zona dintre sprâncene și pleoapeRandal Haworth
Actrița în vârstă de 45 de ani părea obosită și îngândurată în weekend, când fotoreporterii au surprins-o în Mississippi, unde urmează să filmeze pentru cel mai nou film al ei, "Same Kind Of Different As Me".
Dar ar fi fost greu de crezut că putea fi în al nouălea cer după tot ce s-a scris despre ea în aceste zile, când presa i-a disecat cadru cu cadru chipul.

Când a văzut "haita" de paparazzi dându-i târcoale, Rennee nu și-a ascuns dezgustul: "O, Doamne, o să-mi puneți iar întrebarea aia! Puteți să mă lăsați în pace, vă rog? Am lucruri mai bune de făcut acum și sunt sigură că și voi", i-a luat în primire în timp ce urca în mașină.

Cu toată politețea pe care o mai avea, Zellweger a refuzat să răspundă la orice întrebare a reporterilor.
"Vreau să-mi văd de treaba mea, dacă-mi dați voie", le-a spus ea, sec.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Octombrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod