Fără filtre: Cum arată Madonna după ce a petrecut noaptea în club

de Daniel Dumitrescu, 5 Martie 2018

După ce a petrecut până târziu în noapte, Madonna nu mai avea look-ul glamour de pe Instagram


În septembrie anul trecut, Madonna şi-a lansat în Statele Unite linia produse cosmetice de lux MDNA Skin. La trei ani după succesul înregistrat pe pieţele din Asia, linia care include măşti, mai multe tipuri de ser pentru piele şi loţiuni este disponibilă în reţeaua Barneys New York. Preţurile încep de la 15 dolari - hârtia absorbantă pentru tenul gras şi ajung până la 600 de dolari - un set de trei bucăţi de "Rejuvenator".

Anul trecut, Daily Mail a scris că Madonna foloseşte o tehnică specială, destul de dureroasă, denumită "microblading" pentru a avea sprâncene aproape perfecte. În timpul unei ședințe de 90 de minute, un instrument manipulat manual introduce 12 lame metalice care străpung două straturi ale pielii, realizând un tatuaj perfect. Cu 20 de minute înainte de tatuare, trebuie aplicată pe zona respectivă o cremă specială, întrucât procedura este foarte dureroasă și de multe ori provoacă curgerea sângelui.  

Tratamentul costă 530 de euro și trasează 75 de fire de păr pe fiecare sprânceană, care pot dura până la un an, dar procedura trebuie repetată la fiecare trei-patru luni pentru un rezultat care poate induce senzația că persoana respectivă are cu zece ani mai puțin.


Tehnica se bazează pe injectarea în piele a unui amestec de pigmenți, creați printr-o formulă care include cărbune și petale de trandafiri.
Fiecare fir de păr este trasat cu atenție pe linia părului natural, dând o formă elegantă sprâncenelor.

Înainte de fiecare ședință, se aplică ceară pe sprâncene, iar după această procedură clientele trebuie să folosească de două ori pe zi, timp de două săptămâni, o cremă pe bază de vitamine A și D. Potrivit Daily Mail, niciun exercițiu sau efort fizic care poate determina transpirația nu este permis în primele 72 de ore după tratament, pentru a împiedica o eventuală infecție.

Confruntată cu efectele trecerii anilor, Madonna a declarat de mai multe ori că societatea actuală nu le permite femeilor să-şi arate vârsta.
"Cred că e ridicol că trebuie să ne ascundem vârsta în loc să o acceptăm", a spus ea. În decembrie anul trecut, vedeta a revenit asupra acestui aspect.

"Să îmbătrâneşti este un păcat"
, a spus cântăreaţa. "Vei fi criticat, vei fi umilit şi în final nu vei mai fi difuzat la radio", a adăugat ea, justificându-şi atracţia pentru tratamente costisitoare de înfrumuseţare.


Foto: Hepta

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod