Familia Beckham a cumpărat o casă de vis: Cum arată apartamentul pe care au dat 25 de milioane de dolari

Soţii Beckham au cumpărat o proprietate exclusivistă în Miami: un apartament cu panoramă de 360 de grade, cinci dormitoare şi şase băi.

David şi Victoria Beckham au făcut încă o achiziție imobiliară de lux. Ei au cumpărat un apartament de 3.150 de metri pătraţi situat într-una dintre clădirile exclusiviste din Miami.

Prețul de listă al acestei proprietăți este de 20 de milioane de dolari, dar agenția Best Image anunță că vedetele au plătit 25 de milioane. Acordul de cumpărare nu a fost făcut în nume personal, ci prin compania fostului fotbalist englez, Beckham Brand Limited.

Procesul de achiziție a început în urmă cu câteva luni, însă Mansion Global a anunțat că acordul s-a încheiat la începutul lunii aprilie.

Apartamentul cu o panoramă de 360 de grade are cinci dormitoare, şase săli de baie și acces la un heliport amenajat pe acoperiș.



Turnul de 62 de etaje, cunoscut ca One Thousand Museum, a fost proiectat de Zaha Hadid, arhitect distins cu premiul Pritzker, şi inaugurat în 2019. Clădirea include printre facilități piscină, salon de coafură, bar de sucuri și sală de fitness.

Fostul fotbalist şi creatoarea de modă vor petrece mai mult timp în Miami, întrucât David Beckham este preşedintele clubului Miami Inter CF.

Cuplul a mai deţinut o reşedinţă în Statele Unite, în Los Angeles, unde David Beckham juca pentru L.A.
Galaxy. Ei au vândut casa din Beverly Hills în 2018, cu 33 de milioane de dolari, având un profit de 15 milioane de dolari.

De-a lungul carierei sale, Beckham a mai locuit la Madrid, Milano şi Paris. El a cumpărat o casă în suburbiile Madridului şi a vândut-o în 2015, la opt ani după ce a listat-o, cu 5,2 milioane de dolari.

Reşedinţa principală a familiei Beckham se află în Londra, în cartierul exclusivist Holland Park. Casa a fost cumpărată în 2013, cu 39 de milioane de dolari, după care a fost renovată cu 10 milioane de dolari.
În plus, familia mai deţine un conac în Cotswolds, unde se află acum în autoizolare.

 

Citește și: Soluția lui Robbie Williams pentru un look perfect în carantină: Îl tunde soția

 

Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod