Fabrica de piţipoance: 7 creatori de vedete ieftine

Se spune că în spatele unui bărbat celebru stă o femeie puternică. Dacă stai să analizezi în profunzime situaţia acestor bărbaţi fatali din lume, ai să descoperi că, la un moment dat, au fost susţinuţi de o super femeie. Să nu crezi, însă, că această teorie este valabilă într-o singură direcţie. Contemporanul vine să demonstreze că, la fel ca în matematică, şi reciproca e valabilă.
Astăzi, am putea spune că în spatele unei piţipoance stă un bărbat puternic. Uneori, poate fi şi o femeie, dar aceasta este doar excepţia care confirmă regulă. Despre aceste cazuri, despre fabricanţii de vedete ieftine din România, vom discuta astăzi.
1 din 8

Răzvan şi Dani, "părinţii" Danielei Crudu

Înainte să ajungă asistenta matinalului de la Antena 1, pe Daniela Crudu nu o cunoşteau decât clienţii cluburilor în care era dansatoare. Odată cu preselecţia organizată de Răzvan şi Dani în căutarea unei asistente şi după ce a fost desemnată ca fiind câştigătoare, Daniela Crudu a devenit o figură omniprezentă la evenimentele mondene. Acum este o asistentă de succes şi din acest motiv, după ce a fost concediată de la "Neaţa", Dan Capatos nu a pierdut ocazia şi a adus-o, pe acelaşi post, în emisiunea lui.
14 Iunie 2011
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • claudia pe 15 Iun 2011, 02:03
    pitipoance

    Nu stiu de ce va mirati asa de mult ......asa cum sunt lansatorii....adica vai mama lor, asa si pitipoancele. Asta le place romanilor, emisiuni de doi bani cu persoane de doi bani, femei false si de prost gust s-au mai bine zis inculte, fara creier si c....ve. Dumnezeu sa le ajute sa-si revina la realitate....si sa judece cu creierul ....nu doar cu alte parti ale trupului!

    4
    1

  • Eu pe 14 Iun 2011, 16:20
    Marina Dina

    Hai ma pe bune...de cate ori ati vazut-o pe Marina Dina in cancan sau click sau libertatea. A inceput cu playboy si? cate nu au facut asta? Sa nu mai zicem de Andreea Mantea. Pe ea ati uitat-o... Si mai scoateti naibii din reclame!!!

    6
    1

  • Tot eu pe 14 Iun 2011, 16:09
    Bianca?

    De unde pana unde asistentaaaa..de succeeees..???Poate fufa de doi bani..

    5
    1

  • alina pe 14 Iun 2011, 07:58
    reclame

    Tineti-va naibii reclamele fara sa invadeze spatii ocupate cu alte continuturi ce vreti sa fie citite, o sa mai intre dreaq pe site-ul vostru enervant.

    7
    0

  • pitipoance pe 14 Iun 2011, 07:34
    pitipoance

    Pai ce era sa inventeze acesti semidoti de moderatori?! decat pitipoance=mediocritati ca atata scoala si cultura au ei (razvan, dani, madalinu simonica, moraru, capatos) la astia daca le dai subiectele de la capacitate sau bac au mari probleme sa le transcrie de pe tabla si cu niste emisiuni penibile s-au remarcat si ei, ca doar nu vroiai sa faca analize&comentarii, istorice, literare, de stiinta la cata incultura

    10
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod