„Fabrica“ de bani. Adele a câştigat 65.000 de euro pe zi în 2014!

Adele face bani frumoşi din muzica ei, chiar şi după trei ani de pauză


Pe de altă parte, este de aşteptat ca veniturile vedetei să crească după lansarea, pe 20 noiembrie, a ultimului ei album, "25", notează Daily Mail.

Cântăreaţa britanică a stabilit un nou record mondial, graţie celui mai recent single, "Hello", care a fost descărcat de peste 1,1 milioane de ori pe internet în prima săptămână după lansare.

De asemenea, piesa cântăreţei britanice a debutat pe primul loc în topul Billboard, fiind urmată de cântecul "Sorry" al starului pop canadian Justin Bieber, care ocupă locul al doilea, cu vânzări de 276.800 de copii digitale, potrivit datelor comunicate, luni, de compania Nielsen Music.

65de mii de euro pe zi a câştigat Adele în 2014
Potrivit Nielsen Music, precedentul record în ceea ce priveşte vânzările digitale ale unui single în decurs de o săptămână fusese stabilit de rapperul american Flo Rida, cu piesa "Right Round", în 2009, cu 636.000 de descărcări online.

"Hello" este primul single lansat de Adele de pe noul ei album de studio, "25".
Precedentul disc al artistei britanice, "21", a fost recompensat cu şase premii Grammy şi s-a vândut în peste 30 milioane de exemplare pe plan mondial.

De asemenea, "Hello" a fost difuzat de 47,5 milioane de ori pe Spotify, devenind cântecul cu cele mai multe difuzări într-o săptămână pe această platformă de streaming muzical, relatează Mediafax.

Totodată, videoclipul piesei "Hello" a doborât recordul de audienţă al platformei Vevo.com, generând peste 27 de milioane de vizualizări în primele 24 de ore după lansare.

Albumul "25" include 11 piese, între care "Send My Love (To Your New Lover)", "I Miss You", "When We Were Young" şi "Remedy".

Cel mai recent album al cântăreţei Adele, intitulat "21", lansat în 2011, s-a vândut în peste 30 de milioane de copii pe plan mondial.
După succesul obţinut cu acesta, singura piesă nouă lansată de Adele a fost "Skyfall", tema muzicală a celui mai recent film din seria "James Bond". Cântecul a fost recompensat cu un Glob de Aur şi cu premiul Oscar în 2013.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este cântăreaţă şi compozitoare. Ea a debutat la 19 ani şi s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată şi de criticii muzicali, notează Mediafax. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards, iar în 2012 a câştigat şase premii Grammy.
Înzestrată cu o voce excepţională, artista nu s-a ferit să exprime deziluziile sale în dragoste în melodii precum "Someone Like You" şi "Rolling in the Deep".


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod