Extravaganță la gala MTV: Rita Ora a spart 56.000 de dolari pe manichiura cu diamante!

Rita Ora a avut o apariție spectaculoasă la gala MTV VMA 2014

Cântăreața britanică de origine kosovară în vârstă de 23 de ani a pășit pe covorul roșu într-o rochie lungă, purpurie, cu spatele gol și cu o despicătură foarte îndrăzneață, până aproape de șold, care îi lăsa la vedere piciorul stâng, punându-i totodată în evidență formele corpului.

Sandalele roșii și colierul completau perfect un look de zeci de mii de euro. Cu părul platinat, colierul argintiu de la gât și rujul roșu, Rita a avut o apariție de vampă veritabilă, căreia niciun bărbat nu i-ar fi putut rezista.

Vedeta și-a asortat culoarea unghiilor cu cea a ținutei. Însă grosul banilor s-a dus pe diamantele minuscule, în formă de păianjeni, pe care stilista vedetelor, Barbara Warner, i le-a aplicat pe unghii.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 August 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andreea. pe 27 Aug 2014, 11:00
    Eroare

    Este Rob, nu Bob Kardashian. Ah da, si cum se presupune ca o manichiura sofisticata i-ar aduce un profit fabulos, mai mult decat avansarea in cariera???

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod