EXCLUSIV. „Trădarea“, noul „Suleyman“ de la Kanal D. Interviu cu Ayca Bingol, vedeta serialului

Cel mai vizionat serial al tuturor timpurilor din Turcia, „Trădarea“, este difuzat la Kanal D de mai bine de o lună de zile, în fiecare luni şi marţi, de la ora 20.00.

Kanal D a continuat astfel să le ofere telespectatorilor cele mai de succes seriale, dupa ce i-a cucerit cu producţii care au bătut recorduri de audienţă, precum „Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii“.

Serialul „Trădarea“, al cărui succes la public a fost testat până acum în 15 țări, este o dramă foarte puternică, petrecută în Turcia anilor ’60. Serialul a ajuns rapid la inimile telespectatorilor, fiind asemănător din punct de vedere al audienţelor obtinute cu „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii“.

Seară de seară, serialul de la Kanal D reuşeşte să strângă în faţa televizoarelor aproximativ 1 milion de români, ocupând de fiecare dată locul 1 sau 2 în topul audienţelor.

Recent, actriţa Ayca Bingol, care joacă rolul lui Cemile în serial, ne-a acordat un scurt interviu, în cadrul căruia a vorbit despre condiţia femeii în societate şi despre rolul pe care îl interpretează în „Trădarea“.

eva.ro: Cum ai reuşit să intri în rol? Cât de diferită era atunci viaţa de familie, faţă de cum este acum?

Ayca Bingol (Cemile): Am reuşit să „intru” în rol destul de uşor! Sunt o familistă convinsă şi înţeleg trăirile lui Cemile şi lupta acerbă pentru a ţine familia unită.
Pentru mine, la fel ca şi pentru Cemile, familia înseamnă totul.

Mi-am droit întotdeauna o familia frumoasă şi armonioasă. Familia numeroasă am găsit-o aici, în „Trădarea“, cu ocazia interpretării acestui rol, pentru că am avut parte de nişte „copii“ excepţionali, iar în viaţa reală am un soţ de nota 10.

Femeile erau mai supuse, în anii '60, bărbaţilor?

Femeile sunt supuse şi acum, mai bine spus „înţelegătoare“. De fapt, acum se şi discută eventualele neînţelegeri în cuplu, atunci nu prea interesa pe nimeni dacă eşti fericit sau nu în căsnicie.


În acele vremuri, a vorbi despre iubire era un subiect tabu, iar un divorţ era un adevărat dezastru pentru o femeie.

8 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod