EXCLUSIV Silvia Ioniţă, prezentatoare Kanal D: „Eu sunt Moş Crăciun“

Silvia Ioniţă a revenit, în primăvara acestui an, la pupitrul ştirilor Kanal D, după concediul de maternitate.

De atunci, vedeta este împlinită, datorită faptului că a născut-o pe Ana Sofia. Peste o lună, micuţa va împlini un an, iar acest lucru o bucără foarte mult pe Silvia, care va avea motiv de sărbătoare şi în prima lună a anului 2013.

Silvia a vorbit despre sărbătorile de iarnă, în exclusivitate pentru eva.ro. „Prefer să-mi petrec sărbătorile de iarnă în ţară, cât mai aproape de casă. Crăciunul perfect pentru mine este atunci când îi am alături pe toţi oamenii dragi mie, să stăm lângă un brad frumos, când reuşesc să cumpăr toate cadourile pe care vreau să le dăruiesc şi când avem o masă plină de bunătăţi“, a spus prezentatoarea ştirilor Kanal D.

Vedeta şi-a amintit şi de copilărie şi a precizat că, pe când mică, îi plăcea să-l vadă pe tatăl ei în timp ce aduce bradul în casă. „Atunci mă linişteam. Este o tradiţie pe care am păstrat-o şi întotdeauna cumpărăm un brad  natural. Sărbătoarea Crăciunului întotdeauna am considerat-o ca fiind un dar. Atmosfera din zilele de Crăciun, prezenţa Moşului şi atmosfera de sărbătoare mi-au bucurat mereu sufletul“, a adăugat aceasta.

Referitor la cadourile de Crăciun, Silvia a spus că cel mai frumos cadou primit a fost fetiţa ei. „Mi-am dorit până acum un copil şi îl am. Acum, Crăciunul este împlinit pentru că o avem pe fetiţa noastră şi ea este cel mai frumos cadou primit. M-am transformat din cea care îl aştepta pe Moşul în «Moşul»“, ne-a spus ea.

Silvia Ioniţă a vorbit şi despre Revelion şi despre planurile ei pentru anul viitor. „Revelionul vreau să îl petrec undeva la munte, cu zăpadă, lângă prieteni, să râdem şi să ne distrăm toată noaptea. Port haine roşii în noapte dintre ani, dar nu din superstiţie, avem vâsc în casa de Sărbători dar nu din superstiţie, ci pentru că ne place vâscul. La anul, vreau să fim sănătoşi. În rest, la voinţa şi ambiţia care mă caracterizează, voi putea duce alte planuri la capăt“, a încheiat vedeta de la Kanal D.

NOTĂ: Preluarea acestui articol se poate face numai cu menţionarea sursei prin link valabil

 
(iulian.ioncea@imedia.ro)
19 Decembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod