EXCLUSIV Oana Roman: „Este un trend, o «fiţă», să se vorbească urât despre mine“

Oana Roman a devenit, în toamna anului trecut, prezentatoarea emisiunii drept la ţintă, iar din acel moment viaţa ei s-a schimbat.

Vedeta nu mai acordă importanţă faptului că anumite persoane o atacă, Oana afirmând că acest lucru o întăreşte. Mai mult, fata lui Petre Roman spune că Dumnezeu o iubeşte din ce în ce mai mult.

eva.ro: Se zvonea la un moment dat că vrei să dispari din showbiz. Ce te-a făcut să alegi jobul de la Kanal D?

Oana Roman: Nu s-a zvonit că vreau să dispar din showbiz, ci pur şi simplu am spus eu că nu mai vreau să fiu implicată în niciun fel de controverse şi scandaluri şi că nu mai ies în cluburi. Asta am şi făcut.

Job-ul de la Kanal D m-a luat prin surprindere, a venit ca o propunere pe care o aşteptam de mult şi mi-a împlinit un vis, acela de  a avea o emisiune pe care să o moderez. Venirea mea la emisiunea „Drept la ţintă“ m-a schimbat, mi-a întregit cariera, practic am început o nouă viaţă.

Ai avut emoţii la prima emisiune. Cum ai fost primită în familia Kanal D?

Am fost primită extraordinar de bine în familia Kanal D. M-am simţit bine de la început, am nişte colegi extraordinari, e un spirit de familie şi de echipă în acest loc cum rar întâlneşti. Oamenii sunt apropiaţi şi calzi.

Normal că am fost copleşită de emoţii la prima emisiune, am încercat să mi le stăpânesc. O parte dintre ele mi-au fost diminuate de faptul că înainte să intru în direct m-a sunat prietenul meu bun Pepe, care probabil ştia că sunt extrem de emoţionată, şi m-a ţinut la telefon până cu 10 secunde înainte de a intra în platou. M-a încurajat, mi-a spus că o să fie foarte bine. Lucrul ăsta m-a ajutat enorm, mi-a luat mult din emoţii.

Inclusiv Mioara Roman ţi-a urat succes, în direct. Ţi-a dat vreun sfat în particular?


Era normal ca mama să-mi fie aproape, mi-a dat câteva sfaturi. Am discutat îndelung cu ea înainte să iau această decizie şi asta m-a ajutat foarte mult.



Tabloidele încearcă în fiecare zi să ofere o ştire „bombă“ despre tine. Te afectează această insistenţă şi comentariile defăimătoare la adresa ta?

Mai nou, nu se mai încearca zilnic să se ofere ştiri despre mine. De când am început emisiunea s-au mai potolit.

Există o mulţime de comentarii la adresa mea din partea unor oameni care nici măcar nu mă cunosc. Se pare că e un trend, e o „fiţă“ să vorbeşti urât despre Oana Roman, să faci bancuri cu Oana Roman, să o umileşti pe Oana Roman. Dar n-au reuşit!

Am senzaţia că de când se vorbeşte urât despre mine, îmi merge bine. Ca atare, eu nu pot decât să le mulţumesc oamenilor care mă defăimează pentru că, datorită lor, Dumnezeu mă iubeşte mai mult.

Crezi că poţi duce emisiunea „Drept la ţintă“ mai sus decât a dus-o Mădălin Ionescu?

Am încercat să menţin trendul crescător lăsat de Mădălin. Audienţele sunt bune şi asta nu face decât să-mi aducă o satisfacţie profesională extrem de mare.

Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a dat posibilitatea să fac o emisiune tabloid, decentă, fără scandaluri şi fără să umilesc oameni, iar aceasta să meargă foarte bine.

Ce planuri de viitor ai?

Nu obişnuiesc să-mi fac planuri. Cred că Dumnezeu şi-a făcut deja planuri pentru mine şi aştept să văd ce mi se va întâmpla.

NOTĂ: Preluarea acestui articol se poate face numai cu menţionarea sursei prin link valabil

 
(iulian.ioncea@imedia.ro)

 

4 Ianuarie 2013
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gabriela pe 5 Ian 2013, 11:52
    FELICITARI OANA

    te descurci minunat in emisiune...pui emisiunea in valoare cu atitudinea ta...se vede ca esti elevata..ma bucur ca reusesti sa treci peste toate timpeniile debitate de unii.......decit slaba si cu graunte-n cap ...mai bine grasa si cu un car de minte.......mi-ar placea sa ajunga comentariul la OANA

    4
    2

  • cici pe 4 Ian 2013, 13:16
    mda

    poti sa fii ditamai vaca ! nu de asta ne legam ! esti grandomana si nepoliticoasa ! nu te suferim pur si simplu de asta !

    5
    8

  • Florina pe 4 Ian 2013, 09:41
    Oana Roman in ultimul timp este infloritoare

    eu o vad drept o femeie nici urata, nici frumoasa, nici grasa nici slaba, si nu ma intereseaza de fapt deloc variatiile de greutate a nimanui, chiar daca unele femei ce tot apar pe sticla au inceput sa devina transparente, concurand chiar cu scheletele din lagarele de exterminare de trista amintire....apoi nu inteleg de ce consideri tu MIkiDutza ca daca e "urata si grasa" ar trebuie sa se vorbeasca urat. Uratul si frumosul, grasul si slabul fac parte integranta din viata, este o chestiune de optiune valorica personala, fiecare percepandu-le in mod propriu, adica ceea ce pt unii inseamna foarte frumos, pt altii e doar dragutel si asa mai departe, si daca nu ar exista aceste contrarii nu ai avea termeni de comparatie, si nu ai mai aprecia la superlativ de exemplu, toate schiloadele care se autoflageleaza slabind pana sa cada pe strada, dar in schimb isi umfla sanii si buzele cu bottox si silicoane in cantitati gretos de mari, aratand in final ca niste papusi gonflabile

    21
    1

  • MikiDutza pe 4 Ian 2013, 08:50
    Aiurea...

    Nu e nicio fita sa se vorbeasca urat despre tine. Mai uita-te in oglinda si ai sa vezi ca TU esti grasa si urata

    3
    17

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod