EXCLUSIV Mihai Călin: „Este foarte greu în România să trăieşti din actorie“

Mihai Călin, cunoscut de publicul larg de la teatru, din telenovele sau de la emisiunile de cultură generală, a semnat în această toamnă cu postul Kanal D.

Vedeta prezintă, în fiecare sâmbătă, de la ora 21.30, emisiunea „Norocul îţi bate la uşă“, iar recent ne-a răspuns la câteva întrebări.

eva.ro: Cum ai ajuns la Kanal D şi cum ai fost primit acolo?

Mihai Călin: Propunerea a venit din partea producătorilor Kanal D. După ce am discutat despre acest format, mi-a plăcut foarte mult ideea, pentru că îmbină posibilitatea câştigului cu întrebări de cultură generală.

Am fost primit foarte bine de toată lumea. După primele zile de filmare cu echipa de producţie, ne-am împrietenit foarte repede şi colaborăm foarte bine.

Deja încep să mă simt ca în sânul unei familii. Familia Kanal D.

Ce aduce nou emisiunea „Norocul îţi bate la uşă“?

“Norocul îţi bate la uşă” este o emisiune care îmbină perfect elemente de reality cu cele de entertainment. Mergem acasă la oameni care acceptă, după un test rapid pe stradă, să intre în jocul nostru.

Întrebările nu sunt foarte dificile şi multe dintre ele au legătură cu situaţii comune de viaţă. Răspunsurile par la prima vedere banale, dar reuşesc să pună în dificultate concurenţii tocmai din acest motiv.

Tensiunea în casă e uriaşă, participă câte o echipă formată din membrii familiei sau prietenii acestora, de cele mai multe ori se iscă şi conflicte între ei, dar vor să câştige şi să demonstreze că ştiu să răspundă la întrebări.

Care a fost cel mai valoros obiect mizat de oameni în acest show?

Nu vă voi dezvălui acest lucru, dar vă pot invita să aflaţi singuri, urmărind sâmbătă de sâmbătă, de la ora 21.30, emisiunea “Norocul îţi bate la uşă”, la Kanal D.

1 Noiembrie 2014
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bob pe 1 Nov 2014, 13:46
    jenant

    Are dreptate Kiki, e jenant ca se plang,dar daca merg reporterii la ei acasa....numai vile,lux,case de vacanta...Sigur ca nu numai din teatru,dar nu "se moare de foame" nici din teatru,nici vorba ! Pretentiile sunt insa f mari. Intelectualii "de rand",adica cei din afara artelor traiesc mult mai modest,si nu se plang peste tot.Si au invatat ani grei.

    1
    0

  • kiki pe 1 Nov 2014, 10:09
    sa fim seriosi...

    Nici un actor nu e doar de teatru,si toti traiesc ff bine ,dar avand pretentii uriase,sigur ca nu sunt multumiti.Nu-si vad lungul nasului,si toti se cred posibili rivali ai celor de la Hollywood ! Actorasii tineri si chiar studentii iau banuti frumosi jucand in cluburi si cafenele,facand reclame radio,etc (sigur ca nu-si cumpara in 4-5 ani si vila si masina de lux cum viseaza,dar n-au rabdare) Actorii consacrati au averi de-acum...nu mai vorbim de 'bani'.Au jucat in filme,au facut turnee,(inca mai fac la cei din diaspora)plus reclame tv,invitatii prin emisiuni.. Tare as vrea sa nu se mai planga,sa fie constienti de nivelul tarii in care stau,sa se compare cu cei care le cumpara biletele,nu cu mafiotii,baronii locali,parlamentarii de carton sau starletele intretinute !

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod