EXCLUSIV Florin Dumitrescu, Master Chef: „Concurenţii sunt mai curajoşi decât anul trecut“

Florin Dumitrescu, unul dintre cei trei juraţi ai show-ului „Master Chef“, a vorbit despre cel de-al doilea sezon al celei mai vizionate emisiune culinare din România, dar şi despre viaţa lui personală.

Florin (25 de ani) a anunţat, în urmă cu doar câteva luni, că iubita lui, Cristina Sima, este gravidă, urmând să aducă pe lume o fetiţă, iar acum a acceptat să ne răspundă la câteva întrebări.

eva.ro: Eşti considerat cel mai simpatic şi prietenos jurat de la MasterChef. Este acesta un avantaj?

Florin Dumitrescu: Nu ştiu cine mă consideră aşa. Ştiu însă că şi în acest al doilea sezon veţi vedea acelaşi jurat cu aceleaşi replici acide şi aceleaşi ieşiri vulcanice.

Concurenţii sunt mai curajoşi decât cei de anul trecut şi au un scop bine definit, acela de a câştiga MasterChef. Acum, că au văzut primul sezon, ştiu cam la ce să se aştepte în ceea ce priveşte cerinţele şi exigenţele juriului, aşadar au venit pregătiţi pentru presiune şi muncă.

Cât de pregătiţi sunt?

Cum vă spuneam mai devreme, mulţi au prins curaj şi au înţeles care sunt standardele acestui concurs. Unii sunt talentaţi şi mai tehnici, parcă. Vom vedea pe parcurs care le va fi evoluţia şi ce nivel vor reuşi să atingă în bucătărie.

Ai păstrat o legatură foarte strânsă cu Bogdănel şi cu Alex Petricean. Crezi că vei rămâne prieten şi cu unii concurenţi din sezonul al doilea al emisiunii?

Mi-ar plăcea, e o bucurie să vezi câţi tineri sunt pasionaţi de arta gastronomică, e o bucurie să descoperi noi talente, dar şi să legi prietenii.

Multe fete s-au îndrăgostit de tine după ce te-au văzut la televizor. Este iubita ta geloasă?

Nu, nicidecum. Iubita mea este o tipă extrem de inteligentă. Iubirea ne este acum completată şi de primul nostru copil, o fetiţă, care urmează să se nască în această vară.

Suntem foarte fericiţi ca vom fi părinţi şi nerăbdători să ne strângem în braţe micuţa.

Cât de mult vă doreaţi un copil?

Ne doream mult un copil, dar nu ne gândeam să se întâmple atât de repede. Aveam multe planuri pentru anul acesta, iar sarcina Cristinei e un bonus neaşteptat care ne bucură şi mai mult.

Cred că lucrurile care se întâmplă natural, fără să le forţezi, sunt cele veritabile. Cineva acolo sus a hotărât că suntem pregătiţi să devenim părinţi şi cred că avea dreptate.



Cum se va numi micuţa?

Nu ne-am decis încă, avem o listă şi purtăm negocieri.

Îţi doreai sau aveţi în plan să faceţi şi un băiat?

Orice copil e o bucurie. Ne mai dorim copii, însă hai să-l primim cum se cuvine pe primul şi apoi vom vedea.

Le vei găti ceva special iubitei tale şi fetiţei, după ce va veni pe lume cea mică?

Imediat după naştere, când Cristina va trebui să se refacă, îi voi pregăti eu fetiţei noastre biberonul. Încă nu ne-am împărţit sarcinile, pentru că e încă o surpriză toată perioada care ne aşteaptă. Dar, aşa cum facem şi acum cu tot ce ţine de noi, de casă sau de business, cred că ne vom împărţi echitabil atribuţiile.

Încă nu ştiu ce reţete voi pune la cale, dar ştiu sigur că voi găti foarte multe creme de legume în prima fază. Mai târziu, când o să crească puţin, o să pot să-i prepar mâncarea şi să fac un plating haios şi prietenos, adică ceva total diferit de ce am făcut până acum.

NOTĂ: Preluarea acestui articol se poate face numai cu menţionarea sursei prin link valabil

13 Martie 2013
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anonim pe 14 Mar 2013, 18:30
    informare

    am vazut intamplator la emisiunea lui Maruta despre incident, dar nu inteleg ce mai cauta si aia a lui acolo ca este cu burta la gura !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ar trebui sa dispara din peisaj sa se pregateasca de nascut ......sau tot apare si atunci sa il menajeze ca ea nu are altceva de facut Acasa sa isi vada de scutece!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0

  • radu pe 13 Mar 2013, 02:03
    florin dumitrescu e un gunoi

    s.a imbatat ca un porc si a batut un concurent, dupa ce l-a injurat. asa am ajuns, sa te duci la un concurs ca sa te bata juratii. rusine!! uitati-va deseara la wowbiz pe kanald si-l veti vedea pe cel batut cu dovezile. dumitrescu e un gunoi! n.are ce cauta la masterchef!!!

    5
    6

  • geo pistruiatu pe 12 Mar 2013, 23:12
    despre ei

    Da, e singurul care are fata de om civilizat si de bun simt. Ceilalti doi sunt niste javre al caror loc e sub masa. Comportamentul lor pe ecran ma duce cu gandul la cea mai joasa spita umana. Mi-e mila de oamenii creduli care cad in capcana mizerabla a cuplului de Ferentari, neinspirat adus la TV de alti neinspirati. Mi-e trist!

    4
    6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod