EXCLUSIV Criss și Vlad, din LaLa Band: „Din cauza programului încărcat, dormim mai puțin noaptea“

Criss și Vlad, doi dintre membrii care formează grupul LaLa Band, dar și fondatorii trupei One, formează un cuplu de mai bine de un an de zile și au planuri mari și pe plan profesional.

Cei doi artiști au un program foarte încărcat, însă acest lucru nu îi sperie, ci îi motivează mai mult. Faptul că sunt încă foarte tineri și au un sufelt de copil îi ajută să treacă peste toate obstacolele cu zâmbetul pe buze.

Criss și Vlad ne-au acordat un interviu în cadrul căruia au vorbit atât despre relația lor, cât și despre cariera lor.

Cântați în trupa One, dar aveți concerte și cu LaLa Band. Cum reușiți să faceți față unui program atât de încărcat?

Cu greu, dar când îți dorești ceva foarte tare, găsești soluții. Dormi noaptea mai puțin, renunți la multe. Nu e ușor, dar merită.

Nu credeți că o să vă suprasolicitați și că există riscul să se suprapună unele concerte?

Avem un calendar foarte strict, deci risc de suprapunere nu există. Suprasolicitare, poate, dar la vârsta noastră încă nu se pune problema.

Tot mai mulți membri LaLa Band cântă separat. Există posibilitatea ca formația să dispară din această cauză?

Nici vorbă, Lala Band va exista în continuare, este trupa noastră de suflet și o “umbrelă” pentru fiecare dintre noi. Noi însă am ales să fim doi sub aceeași umbrelă.

V-ați făcut un blog. Ce pot găsi fanii acolo?

Noutăți despre muzica noastră, despre viața noastră de zi cu zi, despre pasiunile noastre. Ni s-a tot cerut asta și ne-am dat seama că fanii noștri merită acest lucru. Așa că acum toate astea sunt pe oneband.ro.

Criss, a trecut aproximativ o lună de când a fost ziua ta. Cum te simți la 17 ani?

Mununat! Trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții mele și sper să nu se termine niciodată.

Ați format un cuplu și pe micile ecrane. Dacă în producțiile viitoare fiecare dintre voi ar avea alt partener, iar scenele ar fi destul de intime, celălalt ar fi gelos?

Cum spuneam, am fost educați să fim profesioniști. Dacă vom fi puși într-o astfel de situație, ne vom face treaba bine, dar probabil că ar exista o strângere de inimă.

Voi doi v-ați cunoscut pe platourile de filmare, ați format un cuplu și acum o formație. În cazul unei despărțiri, credeți că formația va rezista?

Nu ne gândim la o asemenea variantă.

Ce planuri de viitor aveți, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal?

Actorie, muzică și dans. Vrem să fim din ce în ce mai buni, în domeniile care reprezintă cariera noastră, viitorul nostru. Să ne maturizăm, dar cu măsură, pentru că un pic de suflet de copil te lasă să visezi toată viața. Să ne iubim "Till the end of time".

27 Octombrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod