EXCLUSIV Connect-R: „Vreau o familie numeroasă. La noi, la țigani, e ceva normal!“

Connect-R, unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti din România şi totodată jurat al emisiunii „Next Star“, de la Antena 1, se pregăteşte să devină părinte, viaţa lui schimbându-se radical în ultimele luni.

Cântăreţul spune că se simte împlinit atât din punct de vedere profesional, cât şi personal şi că îşi doreşte o familie numeroasă.

Connect-R a acceptat să ne răspundă la câteva întrebări şi vă oferim în continuare un interviu în exclusivitate cu artistul.

eva.ro: Cariera ta s-a schimbat complet în ultimul an, devenind, poate, cel mai iubit artist român. Care e cel mai mare vis al tău pe plan profesional?

Connect-R: Nu știu dacă sunt cel mai iubit artist român, dar e evidentă evoluția mea. Sincer, din punct de vedere profesional, aș putea spune că sunt împlinit. Mi-a dat Dumnezeu mai mult decât am sperat vreodată. Ca și obiectiv însă, aș vrea să continuu ce am început de un an și jumătate cu bandul meu, să încânt lumea interpretând piesele mele 100% live, în concerte.

Piesele „Vedeta mea“, „Dă-te-n dragostea mea“ şi „Noi ne potrivim“ au fost foarte apreciate de public. Care este secretul tău, cum ai reuşit să te impui pe piaţa muzicală?

Nu doar cele trei au fost gustate de public în anul ce trece. Pentru mine, a fost un an plin din punct de vedere al producțiilor muzicale. Eu îmi fac singur treaba, am propriul studio, propria pepinieră de compozitori...

Am avut nu mai puțin de șase cântece în Top 10 piese românești, în toate clasamentele. În afara pieselor menționate, au mai fost „Tenerife“, „Bagă bani“, la care am semnat muzica și textul, mai puțin versurile lui Puya, și „Aroma“.

Pentru toate aceste șase piese am semnat muzica și versurile.

În ceea ce privește secretul, acesta nu există. Când îmi vine un artist în studio, să lucrăm la o piesă, nu-i garantez că piesa lui va deveni hit. Nimeni nu poate promite așa ceva, pentru că momentele de inspirație nu le decizi tu, ci Dumnezeu. Dacă aș fi știut secretul ăsta, poate aș fi fost deja milionar în euro. Repet, Dumnezeu decide când merităm să fim ajutați, să fim inspirați. Iar pe mine mă inspiră tot ce se întâmplă în viața mea.

Pentru „Vara nu dorm“, de exemplu, m-au inspirat problemele de somn pe care le avea tata. Mă poate inspira și o reclamă, și un cerșetor, și o bucurie sau o tristețe a vreunui prieten. Nu există, așadar, nici un secret.

Te-ai certat cu Matteo din cauza piesei „Dă-te-n dragostea mea“. Cum a pornit conflictul şi cum vă înţelegeţi acum, ţinând cont că sunteţi colegi la Antena 1?

Am mai discutat despre subiectul ăsta. Matteo a explicat foarte frumos pe pagina lui de Facebook ce s-a întâmplat și am preluat și eu, pe pagina mea, ceea ce a scris el. A fost o discuție la nivel de titlu de piesă, ce s-a rezolvat între timp.

El vizează în piesa lui o relație cu o fată, eu vorbesc despre ură și dragoste, ducând spre creștinism. Mai multe detalii, dacă te interesează, găsești pe pagina lui Matteo, a postat acest răspuns acum câteva luni.



Care e diferenţa dintre artistul Connect-R şi omul Ştefan Mihalache?

Una destul de mare.

Am fost întrebat, la un moment dat, de ce nu folosesc numele meu pe scenă. Pentru că am vrut să separ foarte bine una de alta. Connect-R e doar pe scenă, are o anumită atitudine, deși, e drept, are și un pic din Ștefan Mihalache acolo. Dar Ștefan Mihalache are treabă cu familia, cu gospodăria, vrea să planteze un pom, să construiască o casă, să facă un copil. Iar în ultimul timp, Ștefan Mihalache a câștigat mult teren în fața lui Connect-R, pentru că m-am căsătorit și aștept un copil.

Ai terminat şcoala profesională şi ai ieşit cu diplomă de meseriaş, de tinichigiu auto. Te-a tentat vreodată această meserie?


Am lucrat doi ani ca tinichigiu auto. Mi-am dat seama că e o meserie bună, dar nu neapărat săvârșitoare, ca să zic așa, pentru mine. Însă le mulțumesc alor mei pentru că mi-au dat creșterea asta frumoasă și că au ținut să învăț o meserie.

Dacă ai rămâne fără voce, ce meserie ai alege?

Cochetez cu actoria, scriu și scenarii. Și dacă, Doamne ferește, se întâmplă ceva și rămân fără voce, pot să-mi câștig cinstit pâinea ca tinichigiu auto.

Cum s-a schimbat viaţa ta după ce te-ai căsătorit şi după ce ai aflat că o să ai un copil?

S-a schimbat, pentru că eu, înainte, eram un tip dezordonat și nu dădeam importanță detaliilor. Acum am grijă mult mai mult de tot ce înseamnă familia mea.

De exemplu, înainte nu mă vedeam dezinfectând cu spirt baia de acasă, de exemplu.
Acum, asta fac. Sau nu mă vedeam dând cu tâmâie prin casă. Acum tămâiez casa și asta îmi creează o stare de bine.

Am devenit mai responsabil și asta e foarte bine, pentru că o casă de întreținut, un copil, te readuc cu picioarele pe pământ, te fac să înțelegi că viața nu înseamnă numai scenă, fani și satisfacerea ego-ului.



Te-ai gândit la un nume pentru copilul tău? Cine va fi naş de botez?

Nu ne-am gândit la nași. Dar numele fetiței va fi Maia Maria Mihalache. Soția mea a simțit că vom avea o fetiță și, dinainte de a ști sexul copilului, mi-a spus că vrea să o cheme Maia, un nume care se regăsește atât în cultura hindusă, cât și în cea rusească. Și care înseamnă început de primăvară și de viață nouă. Nici nu se putea un nume mai potrivit. Pe lângă asta, soția mea vine de peste Prut, iar bunicii ei sunt ruși, iar despre noi, țiganii, se știe că avem origini hinduse.

Îţi doreşti o familie numeroasă?

Îmi doresc o familie numeroasă. La noi, la țigani, e ceva normal. Însă acum am văzut ce greu e pentru o femeie să ducă o sarcină. Dacă soția mea va fi de acord, aș face atâția copii cât pentru o echipă de fotbal. Totul depinde de ea.

Cum te împarţi între „meseria“ de soţ, de cântăreţ şi de jurat al emisiunii „Next Star“?

Cum mă împart? Știi, tot timpul vor exista mici compromisuri, iar scopul scuză mijloacele. Eu nu alerg după averi, dar îmi doresc ca fetița mea să aibă un viitor frumos, să studieze în străinătate...

Eu nu mai știu ce înseamnă să ieși în oraș, de exemplu. Însă nu mă plâng. Pe de altă parte, copiii de la „Next Star“ mă încarcă, îmi dau energie. Cum și soția mea mă încarcă. Și o rugăciune când o spun, mă încarcă, îmi face bine.

Se zvonea la un moment dat că ai un salariu de 10.000 de euro lunar la Antena 1 şi că veniturile tale anuale se ridică la 300.000 de euro, însă stai în continuare într-o garsonieră. Cât de bogat te vezi, atât din punct de vedere material, cât şi sufleteşte?

Nu comentez sumele astea inventate de alții, însă pot să-ți spun că am momente când îl întreb pe Dumnezeu: „Unde m-ai văzut că merit atâta, Doamne?“.

Ce surprize pregăteşti pentru acest sfârşit de toamnă? Ce planuri de viitor ai, atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional?

În curând vom lansa videoclipul piesei „Noi ne potrivim“. În rest, nu-mi fac planuri, nici pe partea profesională, nici personală. Decât să pierd timpul gândindu-mă la cum aș fi, mai bine mă bucur că sunt.

NOTĂ: Preluarea acestui articol se poate face numai cu menţionarea sursei prin link valabil

5 Noiembrie 2013
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • licia pe 7 Nov 2013, 03:28
    Connect-R

    Bucura-te de viata,sa fi fericit,multa sanatate tie si la familia ta.

    0
    1

  • Dyutza_003 pe 5 Nov 2013, 18:15
    ...

    Bravo! Ceea ce tine de faptul ca e tigan...pai e, asa i-a fost dat sa fie, dar nu se ocupa cu ceea ce face de obicei un tigan! A luptat pn a ajunge undeva, are voce buna, nu a furat, nu a ucis, de unde atita ura? Dc sunt unii impotriva lui, nu inteleg.

    0
    4

  • unu_de departe pe 5 Nov 2013, 17:08
    sustin Nelu

    ai mare dreptate cu tot ce zici ce ne intereseaza pe noi de asta care canta,cand toata europa ne uraste. apropo voi ceilalti care ati comentat de bine sunt sigur k nu ati iesit din romania sa vedeti cat suntem de urati din cauza unora ca asta care canta,nu dau numele ca nu il consider cantaret valoros sau reprezentativ pt ROMANIA,oriunde in vest daca intrebi ce se stie despre romani zic ca suntem cersetori,hoti un neam de lichele,daca ati trai in alta tara makar un an va garantez ca nu ati mai avea atatea cuvinte de lauda ti -e si rusine sa mai zici ca esti roman si cine e de vina??????raspundeti la intrebare cu onestitate ,NU SUNT RASIST dar prea m-am saturat

    3
    0

  • Ina pe 5 Nov 2013, 14:45
    un real talent

    Connect-R are o voce f.buna si melodii care incanta publicul. Merita respect, indiferent de minoritatea din care provine. Mult succes in cariera si o familie cat mai frumoasa si unita, asa cum iti doresti!

    0
    3

  • simika pe 5 Nov 2013, 11:35
    Bravo lui!

    Hai, Nelule, fa si tu ca roman ce face el ca tigan si ne auzim dupa aceea! El a luptat, in ciuda originilor sa ajunga cineva iar oamenii ca tine ce fac? Nu ii dau sansa sa fie om cinstit, ca vai draga, face puradei, sta in palat...Ai citit articolul? Sta intr-o grasoniera desi are bani si intelege ca a tine o sarcina este foarte greu pentru o femeie si o lasa pe ea sa decida pe viitor numarul copiilor. Si la urma urmei, cati romani nu sunt care fac muuult mai multe probleme decat tiganii? Ai auzit tu tigan sa fie pedofil in serie, sau tigan sa violeze? Ce sa te trag eu de urechi, ca Miuta ti-a spus exact ce gandeam si eu!

    1
    4

  • Miuta pe 5 Nov 2013, 11:00
    Doamne....

    ..........cat poti fi de limitat mai ioane (zis Nelu)...uita-te in "gradina judecatii" tale mai bine si fa "diferenta", daca intelegi ce vreau sa-ti spun. Din cauza unora ca tine care judeca lucrurile l-a suprafata, inca santem "aici". De ce pui in carca unui om care se zbate sa duca o viata decenta, ce nu trebuie........Tu ce faci ca sa indrepti lucrurile ?! Numai sa improsti cu noroi acolo unde nu trebuie nu-i suficient...........

    2
    4

  • Ana pe 5 Nov 2013, 09:26
    Connect-R

    FFF.frumos. Nu conteaza ca este tigan, este un om adevarat, educat, cinste lui ! Daca esti roman si furi, injuri, faci numai rautati ... la ce-ti ajuta??? sau cum ajuti Romania sa evolueze ????

    6
    5

  • Nelu pe 5 Nov 2013, 09:07
    La noi la tigani e normal

    Se vede asta. In curând România se va scrie Rromânia. Dar, pe lângä câtiva care muncesc sunt mii, zeci de mii, sute de mii care au aceeasi mentalitate - umplu lumea de puradäi pe care-i invatä sä fure, sä cerseascä, sä facä trafic de droguri, proxenetism, umplu LUMEA cu ei de ni se duce buhu: România este tara tiganilor. Cu regi si impärati tigani. Cu palate de prost gust - dar cu electricitatea furatä pe blat de la stâlpul sträzii. Cu banchete opulente si balaoachese purtând tone de aur, dar färä sä pläteascä impozite. Cu tigani cersind si furând pe aproape toate continentele. Ni-e si rusine sä spunem cä suntem români - ajunsi pe meleaguri sträine datoritä mizeriei indescriptibile din tarä. Unde tiganii analfabeti träiesc mai bine decât doctorii.

    7
    10

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod