EXCLUSIV Chef Sorin Bontea: „Femeile trebuie să renunţe la dulciuri pentru a slăbi“

A fost considerat cel mai dur jurat în primul sezon al emisiunii „Master Chef“, însă acest lucru nu l-a deranjat deloc. Este vorba despre chef Sorin Bontea, care a acceptat să acorde un interviu în exclusivitate site-ului eva.ro.

Întrebat care este cea mai sănătoasă mâncare, bucătarul ne-a răspuns că preparatele care conţin legume sunt cele mai bune. „Cred că ingredientele proaspete sunt cele mai importante în prepararea unei reţete sănătoase şi gustoase. De asemenea, este ideal să gătim folosind legume de toate felurile şi să ne punem imaginaţia la contribuţie, evitând, pe cât posibil, prăjelile şi excesul de grăsimi“, a spus juratul de la „Master Chef“.

Sorin Bontea a vorbit şi despre alimentele care ar trebui să lipsească din frigiderul doamnelor atunci când acestea ţin dietă.

„Cu toate că nu sunt nutriţionist, cred că una dintre regulile pe care ar trebui să le respecte doamnele care-şi doresc să piardă din greutate este să renunţe la micile răsfăţuri culinare, mai ales la dulciuri“, a adăugat acesta.

Chef Sorin ne-a dezvăluit şi ingredientele şi modul de preparare a unei reţete uşoare, dar săţioase.

„Una dintre reţetele la îndemana oricui doreşte să pregătească ceva rapid cu care să-şi potolească foamea este salata cu piept de pui tras la tigaie.

Ingredientele de care aveţi nevoie sunt salata verde (mix green salad), o jumătate de piept de pui, ulei de măsline, oţet balsamic, rozmarin, smântână, roşii cherry, sare şi piper.

Se aşază salata într-o farfurie adâncă, care, în prealabil, a fost amestecată cu roşiile cherry tăiate pe jumăte şi dressingul făcut din ulei de măsline, oţet balsamic, miere de albine, sare şi piper.
Se adaugă puiul cald şi smântâna“
, a încheiat bucătarul.

NOTĂ: Preluarea acestui articol se poate face numai cu menţionarea sursei prin link valabil

 
(iulian.ioncea@imedia.ro)
3 Noiembrie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alex pe 3 Nov 2012, 21:41
    ce nesimtit

    O fi el mare bucatar, dar de vorbit nu stie, e nesimtit si punct.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod