EXCLUSIV Cătălin Măruţă, despre sarcina Andrei: „Pe fetiţă o va chema Maria Ioana“

Andra şi Cătălin Măruţă au dezvăluit, de curând, că artista este gravidă din nou, urmând ca fiul lor, David, să aibă o surioară.

După ce au făcut anunţul, Cătălin Măruţă ne-a acordat un scurt interviul prin intermediul căruia ne-a vorbit despre sarcina Andrei şi despre numele pe care l-ar putea avea fetiţa lor.

eva.ro: Ce surprize le pregăteşti telespectatorilor pentru Paşte?

Cătălin Măruţă: Stă în natura românului, de zeci de ani încoace, să-şi petreacă Sărbătorile în faţa televizorului. Aşa s-a instalat tradiţia asta la noi, să mâncăm, să bem, să râdem şi să comentăm în faţa televizorului, inclusiv de Sărbători.

Iar mie nu-mi displace. Dimpotrivă!

Încercăm în săptămâna mare să arătăm oameni speciali, să ajutăm familii fără posibilităţi, să le arătăm oamenilor miracole înfăptuite de icoane sau de locuri speciale. Sunt sigur că nimănui nu-i va părea rău că a rămas lângă noi de Paşte.

Treci printr-o perioadă fericită a vieţii tale. Cum ai reacţionat când ai aflat că vei fi din nou tată?

Noi ne doream încă un frate sau o soră pentru David şi, în mod firesc, m-am bucurat nebuneşte! Mai ales că am aflat că va fi fetiţă.

Eu sunt spontan şi deschis, m-am bucurat foarte tare.
A fost cel mai frumos dar pe care-l puteam primi şi o veste pe care toată familia mea a primit-o sărind ca mingea de bucurie. Inclusiv David. Sau mai ales el!

9 Aprilie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod