EXCLUSIV Ascensiunea lui Ernest la Kanal D: „Cred că sunt om de bază la această televiziune“



Cât timp lucraţi, tu şi echipa ta, pentru a realiza o ediie a emisiunii?

Depinde. Nu ai cum să faci o treabă serioasă ce implică documentare şi alegerea locaţiilor de filmare în mai puţin de 7-10 zile. Cel mai mult a durat 3 săptămâni. Depinde de complexitatea cazului.

De unde vă inspiraţi înainte de a alege cazurile? Multă lume ştie că poveştile nu îi aduc pe micul ecran pe adevăraţii oameni înşelaţi, ci se apeleaza la nişte figuranţi...

Răspunsul îl aveţi deja în întrebare.

Şi v-am menţionat şi mai devreme. De la lume! Sunt zeci de telefoane şi alte zeci de scrisori primite de la oameni care vor să-şi facă cunoscută povestea lor de viaţă. Motivul? De la răzbunare şi până la nevoia de defulare, de depăşire a unui trecut traumatizant, de la amuzament la dorinţa de a da un exemplu pentru alţii. Bravo lor!

Am primit de-a lungul anilor, pe lângă pagini întregi scrise de mână cu povestea fiecăruia, în detalii de roman, şi câteva chei de la apartamente unde să merg să plantez camere.
Chei! Gândiţi-vă puţin... V-aţi da apartamentul oricui?

Crezi că odată cu creşterea audienţei îţi creşte şi ţie cota?

Dacă un fotbalist dă multe goluri, îi creşte cota? Dacă un pilot câştigă curse, îi creşte cota? Dacă o gimnastă câştigă o medalie, îi creşte cota?

În faţa camerei de filmat pari un om dur, tranşant, care doreşte să arate mereu adevărul. Cum eşti în viaţa de zi cu zi?

La fel. Cu menţiunea că am şi o latură sensibilă care simte mai mult în familie şi în relaţia cu familia.
Acea viaţă intimă, pe care fiecare dintre noi e bine să o aibă.

6 Octombrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod