EXCLUSIV Ascensiunea lui Ernest la Kanal D: „Cred că sunt om de bază la această televiziune“

Ernest, una dintre vedetele Kanal D, a reuşit în acest an să-şi depăşească toate recordurile. „Ochii din umbră“, emisiunea lui de duminică seara, a fost de multe ori lider de audienţă, cu aproximativ 1,5 milioane de telespectatori pe minut.

Ajuns în anul 2010 la Kanal D, Ernest prezintă două emisiuni, „Pe banii părinţilor“ şi „Ochii din Umbră“ (duminică, de la ora 20.00).

Recent, vedeta Kanal D ne-a acordat un interviu în cadrul căruia a vorbit despre emisiunea „Ochii din Umbră“ şi despre succesul ei.

eva.ro: La mai puţin de o lună de la debutul noului sezon „Ochii din umbră“, ai reuşit să aduci în faţa televizoarelor, săptămânal, peste 1,7 milioane de români. Care este succesul emisiunii?

Ernest: Le mulţumesc celor care urmăresc duminică de duminică,  emisiunea „Ochii din umbră“.

Le mulţumim că împartăşesc cu noi poveştile lor de viaţă şi că ne dau detalii precise legate de cazul lor, de experienţa trăită.

Nu există o reţetă a succesului. Doar muncă, multă muncă făcută bine şi fără compromis. Uneori ai succes, alteori nu. E ca o mare agitată. Important e să iubeşti ceea ce faci, atunci te implici şi se văd şi rezultatele.

În minutul de aur, emisiunea a avut o audienţă de peste 2,5 milioane de români. Această audienţă o mai fac emisiuni precum „Vocea României“ sau „MasterChef“.
Te flatează acest lucru?


Nu mai mult decât mă flatează faptul că de ani de zile oamenii urmăresc această emisiune. Nu ştiţi câţi oameni mă opresc pe stradă sau la piaţă să stăm de vorbă despre ceea ce au văzut la emisiune. Iar mie îmi face plăcere să petrec câteva minute cu viaţa fiecăruia. Mi se pare fabulos. Oameni care îţi spun tot felul de lucruri, de la bucurii la necazuri.

Le mulţumesc tuturor pentru sinceritate şi pentru opinia pro sau contra vis a vis de ceea ce fac.

Se poate spune că eşti omul momentului la Kanal D?

Ehhh...
ruleta rusească. Azi sunt eu, alteori e Mădălin, alteori Ştirile sau Teo. Îmi place să cred nu că sunt omul momentului, ci om de bază la Kanal D!

6 Octombrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod