EXCLUSIV Ana-Maria Barnoschi: „Mă simt foarte bine alături de Liviu Vârciu“

1 Ianuarie 2013
Ana-Maria Barnoschi, asistenta lui Liviu Vârciu de la emisiunea „Roata Norocului“, a acceptat să vorbească despre viaţa ei şi despre cum se simte în familia Kanal D.

eva.ro: Cum ai ajuns la castingul pentru „Roata Norocului“ şi ce calităţi crezi că au contat foarte mult atunci când ai fost aleasă ca fiind asistenta lui Liviu Vârciu?

Ana-Maria Barnoschi: Am aflat de casting şi m-am hotărât să mă duc să particip şi eu. Cu puţin noroc am fost aleasă. Râsul cred că a fost factorul care m-a departajat de celelalte fete şi, pe lângă asta, sunt o fire veselă şi spontană.

Liviu Vârciu a spus că ai putea ajunge o mare actriţă sau un foarte bun om de televiziune. Tu ce meserie ai alege?


Mi-aş dori să ajung o bună actriţă şi să-mi dezvolt cariera în televiziune. Sunt conştientă că mă aflu abia la început de drum, dar sunt un elev foarte silitor şi am în jurul meu oameni extraordinari, de la care am multe de învăţat ca să-mi îndeplinesc visul.

Ai urcat pe scenă şi ca manechin, într-o prezentare marca Sonia Trifan. Cum te-ai simţit atunci?

A fost ceva nou pentru mine şi plăcut. M-am simţit foarte bine pe podium şi mi-aş dori să mai repet experienţa aceasta.

„Roata norocului“ a fost nominalizată la Premiile TV Mania, pentru cea mai bună emisiune de divertisment. Crezi că râsul tău a fost un factor decisiv pentru această nominalizare?

Nu cred că acesta ar fi motivul. Sunt mult mai multe elemente în emisiune care o fac să fie apreciată, dar poate şi râsul meu a contribuit puţin.

„Roata norocului“ este un show complet, cu scene de actorie, cu muzică bună, cu glume şi, mai mult decât atât, are acea componentă umanitară, vedetele participante donând tot ceea ce câştigă unor cazuri sociale. Facem oamenii fericiţi, de aceea suntem iubiţi.Cum te simţi lucrând alături de Liviu Vârciu, unul dintre cei mai curtaţi bărbaţi din România?

Mă simt foarte bine alături de el. Liviu e un om de nota 10, de la care am învăţat multe până acum, e un profesionist desăvârşit şi un prieten adevărat.

Când erai mică ce îţi doreai să ajungi?

Îmi doream să fiu profesoară.

Care este cea mai frumoasă amintire legată de Crăciun?

Atunci când aveam 5 ani, am primit cadou o păpuşă Barbie. Am fost foarte încântată, deoarece foarte puţină lume avea aşa ceva atunci.

Crăciunul a fost mereu special pentru mine, abia aşteptam să vină Moşul şi să văd ce cadou primesc.

Ce planuri de viitor ai? Unde te vezi peste 10 ani?

Îmi doresc să-mi continui cariera în televiziune şi aş vrea foarte mult să fac actorie, iar peste 10 ani mă văd o femeie măritată, cu copil şi cu o carieră strălucită.

fotograf: Alex Galmeanu / styling: Adi Popescu / coafură: Andrei Cristescu - Centro Donna Salon / ţinute: Manoush şi Sport/Couture

NOTĂ: Preluarea acestui articol se poate face numai cu menţionarea sursei prin link valabil

 
(iulian.ioncea@imedia.ro)
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Jean Schuster pe 14 Apr 2013, 11:36
    Anamaria Barnoschi

    Tine-o tot asa, esti cea mai buna asistenta, a tuturor timpurilor! Si cred ca esti convinsa de asta! Ai un ras minunat, imi place tare mult! Mult succes in viata! Draguto! Ceva mai bun nu putea avea televiziunea Romana! Tu si Liviu!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod