EXCLUSIV Alina Eremia: "Am dat naștere unei generații iubitoare de frumos şi muzică"

La 20 de ani, Alina Eremia este o actriţă şi o cântăreaţă de succes. Membră a trupei-fenomen "LaLa Band" şi actriţă în telenovela muzicală "O nouă viaţă", difuzată de postul Acasă TV, artista a acordat un interviu în exclusivitate pentru eva.ro, în care vorbeşte despre proiectele pe care le desfăşoară şi despre planurile ei de viitor.

eva.ro: Ți-ai lansat de curând și o colecție de haine pentru primăvară și vară. Cărei categorii de vârstă se adresează această colecție?
 
Alina Eremia: Da, la începutul lunii martie am lansat colecția Moja by Alina Eremia, o colecție pentru sezonul cald. Linia de haine se adresează publicului feminin, începând cu adolescențe până la femei care știu să poarte cu rafinament dantelă, hamurile sau piesele vestimentare din piele.
 
În acest an s-au împlinit trei ani de Lala Band. Cum te simți acum, față de momentul în care a fost înfiinţată formația?
 
Nu îmi vine să cred cât de repede s-au scurs anii de la debutul serialului "Pariu cu viață" și de la înființarea trupei Lala Band.

A fost o perioadă în care am acumulat multe cunostine, am lucrat cu experți în domeniu, am cunoscut sentimentul de apartenență la o familie mare, unde toți împărtășesc pasiuni comune. Mă simt un om mult mai bogat sufletește acum, pentru că experiență pe care am trăit-o alături de ei a fost unică. Atunci când mă uit în urmă și mă gândesc la câte momente frumoase ne leagă și câte am realizat împreună, simt o împlinire și o satisfacție imensă, pentru că am dat naștere unei generații iubitoare de frumos, muzică, o generație căreia noi i-am insuflat valori pozitive.


Cât timp crezi că vei mai cântă alături de colegii din Lala Band? Nu te gândești să te axezi doar pe carieră solo?
 
Consider că evoluția carierei mele solo și Lala Band pot merge foarte bine în paralel, nu vreau să renunț la vreunul dintre aceste două proiecte.

Chiar dacă pe plan solo abordez alt stil muzical, alături de colegii mei de trupă putem prelua melodii care au făcut istorie și să le transpunem într-o variantă nouă, personală.
 
S-a scris recent în presă că i-ai stricat «casa» unui coleg, Silviu Mircescu. Sunt adevărate aceste zvonuri?
 
Așa cum nu am avut nimic de comentat despre acest subiect, nici acum nu o să discut subiectul.

Cum îți petreci timpul liber?
 
Pentru că de ceva timp ne bucurăm de o vreme superbă, fac plimbări lungi sau ies la alergat.
Îmi place să îmi petrec timpul alături de oameni frumoși, plăcuți, cu care mă simț în largul meu, să stăm la terasă, să respirăm aer curat. Mă atrag activitățile în aer liber, mai ales dacă alternează cu sportul.

Ce planuri de viitor ai?

În viitorul apropiat, urmează lansarea unui nou single. Mai departe, am proiecte în lucru despre care nu vreau să va spun momentan, dar pe care le veți afla la momentul potrivit.

7 Aprilie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod