EXCLUSIV Alexandra Bădoi: „Există un echilibru între ce mănânc şi efortul pe care-l fac“ - VIDEO

Vedeta de la Antena 1 îmbină utilul cu plăcutul, reuşind să prezinte rubrica „Meteo“ de la Observator, dar şi să urmeze cu succes cariera de cântăreaţă.

Alexandra Bădoi se poate lăuda că a avut deja melodii care au ajuns în topurile radiourilor din România, dar şi piese apreciate pe plan internaţional. Spre exemplu, melodia „Summer Of Love“ a adunat peste 3,5 milioane de vizualizări pe YouTube.

Anul trecut, Alexandra a reuşit o performanţă pentru muzica electronică românească: piesa ei „Cold Shower“ a fost înregistrată oficial la casa de discuri Armada Music, fondată de cunoscutul DJ Armin Van Buuren. În prezent, artista are în lucru piese cu producători din Olanda, Germania, Anglia, Rusia, Moldova şi Statele Unite ale Americii.

Alexandra a acceptat să vorbească pentru eva.ro despre viaţa ei. Vă prezentăm în continuare un interviu exclusiv cu vedeta:

eva.ro: Eşti cea mai tânără membră a echipei Observatorului. Acesta este un avantaj sau un dezavantaj pentru tine?

Aleexandra Bădoi: Pentru că am deja 4 ani şi jumătate de când prezint rubrica Meteo la Observator, cred că acum tinereţea e un avantaj. Când eşti tânăr, ai norocul ca organismul să suporte programul nebun de lucru în televiziune, eşti mai energic şi mai entuziasmat, aproape mereu cu zâmbetul pe buze... Când eşti tânăr, nu ţi-e teamă de ceea ce nu ştii, recunoşti că mai ai de învăţat, te bucuri dacă ai de la cine învăţa şi, mai ales, crezi din tot sufletul că visurile tale se pot îndeplini, prin multă ambiţie, talent şi muncă.

Când am început să lucrez în redacţia Observatorului, poate că unii dintre colegi m-au privit neîncrezători. Era normal să fie aşa. Eu abia împlinisem 19 ani, doar ce venisem din Târgu Jiu, eram studentă în primul an, cochetam cu muzica şi cu modelling-ul şi nu aveam deloc experienţă în televiziune.

Nu pot spune că tinereţea a fost chiar un avantaj pentru mine la acea vreme. Am avut emoţii, am dat multe bâlbe, aveam o faţă copilăroasă şi poate că nu ofeream foarte multă credibilitate. Însă, pentru că am lucrat alături de profesionişti, am avut de la cine învăţa şi cred că am evoluat destul de repede.

Te-a apostrofat lumea pe stradă pentru că spuneai la televizor că va ploua, dar afară a fost soare?


Din fericire, de cele mai multe ori s-au adeverit veştile date de mine. Şi, extrem de rar, când se întâmpla să fie altfel decât am anunţat, aveam o explicaţie: prognoza meteo e probabilă, iar primăvara şi toamna vremea se schimbă foarte brusc, astfel încât meteorologilor le e mult mai greu să stabilească cu exactitate ce vreme va urma.

Dar cu un zâmbet frumos, pot spune că soarele a întârziat să apară sau că norii nu vor să plece şi aşa nimeni nu mai poate să fie supărat pe mine... Până la urmă, „Ne zâmbim ca la METEO“! (râde)



Cât timp din zi pierzi la televiziune şi cât în studioul de înregistrări?

Nu-mi place să spun că pierd timpul. Mare parte din zi mi-o petrec la Antena 1. Obişnuiesc să ajung la ora 12.00 şi stau până la 20.00.

Din păcate, în studioul profesionist unde înregistrez variantele finale ale pieselor, nu am timp să stau atât cât mi-aş dori. Tocmai de aceea, acasă, mi-am făcut un ministudio, unde pot repeta şi unde pot crea noi idei, o oră, două, seara, după serviciu.

Cum arată o zi din timpul săptămânii şi o zi din weekend pentru tine?


Nicio zi nu seamănă cu alta. Astăzi (n.r. - vineri), de exemplu, am avut o întâlnire de dimineaţă, apoi am ajuns la televiziune. M-am machiat, mi-am ales ţinuta din garderobă, mi-am citit informaţiile despre vreme şi mi-am verificat hărţile. Am avut intervenţii Meteo în Observatorul de la ora 13.00, 16.00 şi 19.00.

În pauzele dintre jurnale, citesc presa, verific prognozele meteorologilor şi aflu informaţii noi despre vreme, îmi comand mâncare, mai povestesc câte ceva cu colegii, ascult muzică şi din când în când interacţionez cu prietenii mei de pagina mea de Facebook.

După ce am terminat serviciul, am trecut pe la sală şi pe la piscină, iar acum sunt în faţa laptopului şi răspund întrebărilor voastre. În alte seri, se întâmplă să fiu prezentă la diferite evenimente unde sunt invitată sau încerc să cânt şi să compun noi idei.

Din trei în trei săptămâni, lucrez şi în weekend. Atunci tot timpul meu e dedicat serviciului. Mă trezesc la 4.00 dimineaţa şi trebuie să fiu aproape toată ziua în sediul Antena 1. Am doar două sau trei ore libere între ediţiile Observatorului. Uneori reuşesc să ajung acasă şi încerc să mă odihnesc puţin. Când am weekendul liber, fie mă ocup de proiectele mele muzicale, cânt, compun, ne gândim la noi colaborări, fie mă văd cu prietenii sau plec din oraş, pentru a mă relaxa mai bine.

Câte zile de vacanţă ai pe an şi unde preferi să-ţi petreci timpul liber?


Nu ştiu exact câte zile de concediu am, 22 sau 24. Din cauza programului, nu am putut să-mi consum toate zilele de concediu.

Îmi place foarte mult să călătoresc şi să descopăr locuri noi. Aşa că, în vara anului acesta şi cea a anului trecut, am făcut un tur al Europei, cu maşina. În vacanţa de acum trei luni am trecut prin 15 ţări şi am parcurs 8.000 de km. (râde)

În câteva weekenduri, am fost la mare şi la munte, în ţara noastră. E superbă România, dar e păcat că încă stăm foarte prost la capitolele servicii şi drumuri.



Se apropie Crăciunul şi Revelionul. Te-ai decis unde vei petrece sărbătorile de iarnă?


Încă nu ne-am stabilit programul de Sărbători, dar ştiu sigur că vreau să ajung la părinţii mei, la Târgu Jiu, şi, poate, dacă mai am timp, mi-ar plăcea să stau câteva zile la munte.

Care a fost cel mai fericit moment din viaţa ta?

Am avut multe momente în care m-am declarat cea mai fericită persoană de pe faţa pământului. Cele mai recente au fost când mi-am îndeplinit un vis mai vechi: întâlnirea cu DJ-ul olandez Armin Van Buuren şi vizita mea la Armada Music, în Amsterdam.

Un alt moment foarte fericit a fost când, la spectacolul Armada Night, publicul a cântat alături de mine „Cold Shower“... sau când am cântat în deschiderea lui Tiesto... sau când am aflat că am trecut probele şi că eu voi prezenta rubrica Meteo... sau când am aflat că am trecut mai departe de preselecţia Eurovision... Sunt multe de menţionat, chiar că sunt o fericită! (râde)

Cum te menţii în formă?

Încerc să menţin un echilibru între ceea ce mănânc şi între efortul fizic pe care îl fac. Mă străduiesc să ajung la sală şi la piscină şi fac tot posibilul să mă odihnesc.

Pentru servicii de înfrumuseţare, merg la salonul Butterfly Beauty Center (a cărui imagine sunt) şi acolo fetele mă răsfaţă de fiecare dată.

Ce planuri de viitor ai?

Cât de curând voi lansa o nouă melodie, apoi sper să apar şi cu un videoclip frumos. Îmi doresc să am proiecte cu mulţi producători buni de muzică trance, vreau să am multe spectacole reuşite şi să ţin o mulţime de oameni în faţa televizoarelor, la Meteo sau la orice alte apariţii. Deci... Doamne ajută! Ţineţi-mi pumnii să mi se îndeplinească visele! (râde)



NOTĂ: Preluarea acestui articol se poate face numai cu menţionarea sursei prin link valabil

 
(iulian.ioncea@imedia.ro)
10 Noiembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod