Excese de vedeta

Ti s-au intamplat multe in ultima saptamana atat tie cat si prietenilortai. Vin acum doua zile de odihna in care vei merge la piscina, inparc sau vei iesi la un gratar. De luni vei incepe o alta sapatamanaaglomerata pentru care trebuie sa te incarci cu energie. Dar mai estemult pana atunci, asa ca sa vorbim despre ce li s-a intamplat starurilorin ultimele zile...

Jennifer Lopez s-a despartit de Cris Judd si amandoi au decis ca aceasta despartire sa se faca cat mai amical. Mai mult chiar, au declarat ca nu exista inca planuri de divort. Cunoscutii divei spun ca ea ar vrea sa se intoarca in bratele fostului iubit, Sean "Puffy" Combs. Jennifer il parasise pe Puffy cand acesta avea ceva probleme cu legea, dar acum, ca si-a rezolvat problemele, nu se poate ca vechea flacara sa arda din nou?

Fiica lui Clinton, Chelsea, a avut nevoie de ceva tratamente dupa o iesire in cluburile de noapte londoneze. Acum parintii si prietenii tinerei de doar 22 de ani sunt ingrijorati ca aceasta nu se poate controla atunci cand vine vorba de alcool.

Gwyneth Paltrow a fost intr-adevar tratata regeste in recenta sa calatorie la Londra. Ea a avut parte de un tur privat prin Palatului Buckingham! Si asta pentru ca regina este o mare fana a actritei.

Nunta lui Paul McCartney si a modelului Heather Mills a avut loc intr-un castel din Irlanda, cei doi avand ca invitati peste 300 de persoane. Mireasa a purtat o rochie creatie proprie, dar pentru care a primit si sfaturile designerilor londonezi, mai putin insa pe cele ale designerei Stella, fiica mirelui. Cheltuielile de nunta au fost estimate la 3 milioane de dolari. A fost o nunta "rock 'n' roll".


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod