Eva.ro, în culisele noii emisiuni a lui Vârciu: „Întârzii mereu la filmări“

Liviu Vârciu se pregăteşte de noua lui emisiune de la Kanal D, „Deschide camera comorilor“, care va avea premiera în seara aceasta, de la ora 20.00, vedeta primindu-ne pe platoul de filmare şi vorbindu-ne despre acest proiect.

După ce postul Kanal D a renunţat la emisiunea „Roata norocului“, prezentată de Liviu Vârciu, au existat multe voci care afirmau că vedeta va părăsi trustul turcesc. Însă, conducerea Kanal D şi Liviu Vârciu pregăteau un nou proiect, despre care nu au spus nimic până acum câteva săptămâni.

„După 136 de ediţii 'Roata norocului', o emisiune cu o frecvenţă foarte mare (era difuzată de trei ori pe săptămână), meritam să luăm o pauză.

'Deschide camera comorilor' e tot un show-concurs, dar vine cu un spirit de competiţie mai acut şi cu întrebări de cultură generală. Este un show mult mai dinamic, participanţii trebuie să demonstreze că sunt nu numai gata de distracţie, dar şi pregătiţi să-şi calculeze foarte bine forţele, să-şi gestioneze timpul şi să lucreze în echipă.

Ca şi în cazul emisiunii 'Roata norocului', premiile sunt foarte mari şi, de asemenea, avem şi participanţi vedetă“
, ne-a mărturisit Liviu Vârciu.



Pe platoul de filmare, Liviu Vârciu îi încurajează în permanenţă pe concurenţi şi detensionează atmosfera glumind.

Vedeta de la Kanal D petrece la filmări până la 12 ore pe zi, muncă asiduă, dar care îi aduce satisfacţii enorme. Din păcate, Liviu nu ajunge niciodată la timp la filmări, însă, imediat ce ajunge la studio, repetă scenariul şi primeşte indicaţii de la regizor, în timp ce producătorul pune la punct ultimele detalii.

„Sunt genial, sunt spontan, priceput, dar, cum nu le pot avea pe toate, întârzii aproape de fiecare dată la filmări. S-a întâmplat o singură dată să ajung înaintea echipei de filmare. Zi istorică, după cum spun colegii mei (râde). Este un fapt ştiut şi nu se supără nimeni, deoarece s-au obişnuit cu acest 'decalaj' al meu. A întarziat Vârciu este pleonasm (râde)!

În ceea ce priveşte implicarea mea în producţia 'Deschide camera comorilor', sunt 100%, trup şi suflet dăruit acestei emisii. De cele mai multe ori, o zi de filmare durează cam 12 ore, dar nu le resimţim deloc“
, a adăugat Liviu Vârciu.



Observând că Liviu Vârciu se îndreaptă către machiaj, ne-am adus aminte că el este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai îngrijiţi şi aranjaţi bărbaţi din showbizul românesc.

„Nu petrec foarte mult timp la machiaj. Când eşti om de televiziune, nu contează doar ambalajul, ci şi talentul tău. Isteţimea mea, harul meu, toate acestea vin de la Dumnezeu. Nu merg pe principiul 'haina-l face pe om'“, ne spune vedeta de la Kanal D.

Pe platoul de filmare s-au perindat, pentru a filma ediţiile în care urmau să apară, Dan Bordeianu (care va fi prezent în emisiunea din această seară) şi Adelina Pestriţu, care va apărea într-o ediţie viitoare a emisiunii. Despre vedetele care apar în emisiune, Liviu Vârciu ne-a spus că le alege împreună cu echipa de producţie şi că şi-ar dori să-i aibă ca participanţi pe Cove şi pe Christian Sabbagh, însă un alt coleg care îi este şi bun prieten este Mădălin Ionescu.



În noua lui emisiune de la Kanal D, Vârciu nu va mai avea o asistentă, aşa cum se întâmpla la „Roata norocului“. Însă, vedeta afirmă că va face faţă şi singur acestei provocări.

„Ana-Maria Barnoschi era un ajutor de nădejde, reuşea să-mi dea acel surplus de energie atunci când mă simţeam obosit. Este mult mai simplu atunci când te susţine cineva pe platou, dar eu cred că voi face un lucru grozav şi singur“, a afirmat Liviu Vârciu.

Ţinând cont că în 2014 postul Kanal D împlineşte 7 ani de când a pătruns în casele românilor, Liviu Vârciu ne-a vorbit şi despre prima lui zi la postul turcesc, afirmând că se simte foarte bine la Kanal D.



„Nu vreau să exagerez, dar aici chiar mă simt cel mai bine. Am lucrat în multe televiziuni, dar niciodată nu am simţit un colectiv mai bine închegat ca acesta. Aici, la Kanal D, suntem o familie, în adevăratul sens al cuvântului.

Încă din prima zi m-am simţit extraordinar. Până să semnez cu postul Kanal D, eram în discuţii şi cu alte televiziuni, dar, printre alte motive, ce m-a îndemnat să vin la Kanal D a fost echipa tânără, dornică de a schimba lucruri în bine, creativă şi cu o dorinţă extraordinară de a se impune pe piaţa tv“
, a adăgat Vârciu.

Cât despre propria „cameră a comorilor“, vedeta de la Kanal D ne-a dezvăluit că nu are încă una, însă, „cu ajutorul lui Dumnezeu, sunt convins că până ajung la vârsta de 40 de ani, voi avea o 'cameră a comorilor', nu neaparăt plină, dar care să fie a mea“.

12 Martie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Victo pe 12 Mar 2014, 09:16
    Emisiuni?

    Mascarade pot spune,o adunatura de idioti care isi spun ''vedete''niste circari de cea mai proasta calitate.Kanal D cel mai proasta televizine,am renuntat la el de foarte mult timp

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod