Evan Rachel Wood se ridică împotriva lui Donald Trump: Vedeta a intrat în greva foamei

Evan Rachel Wood a petrecut un weekend cu familiile de imigranţi, a făcut greva foamei şi s-a jucat cu copiii

 

Actriţa a donat haine, încălţăminte, periuţe de dinţi, şampon, săpun şi scutece pentru familiile de imigranţi. Ea a declarat că dincolo de utilitatea practică a acestor ajutoare, cel mai mult contează faptul că oamenii reţinuţi la graniţă simt că sunt preţuiţi, relatează Daily Mail.

Confruntat cu o opoziţie puternică, inclusiv din partea propriului partid, Donald Trump a cedat şi a anulat măsurile prin care imigranţii ilegali erau separaţi.

Duminică, preşedintele american a revenit asupra proziţiei sale şi a afirmat că persoanele care intră ilegal în Statele Unite ar trebui deportate imediat înapoi în ţara de unde au venit, fără niciun proces juridic. "Nu le putem permite tuturor acestor oameni să ne invadeze ţara. Când cineva intră, trebuie ca noi să-i trimitem imediat înapoi de unde au venit, fără judecători, fără procese în instanţă", a scris Trump pe Twitter. "Nu putem accepta toţi aceşti oameni care pătrund ilegal în ţara noastră.
Frontiere solide, Fără Crime"
, a adăugat el.

În luna februarie, Evan Rachel Wood a povestit în Congresul Statelor Unite ale Americii despre experienţa pe care a trăit-o ca victimă a abuzului sexual. Ea a spus că a fost violată de un fost partener în timp ce era inconştientă şi că a fost torturată psihic şi fizic până când bărbatul a considerat că ea i-a demonstrat că îl iubeşte.

Actriţa s-a numărat între trei femei care au depus mărturii în sprijinul legii Sexual Assault Survivors' Bill of Rights Act, despre care Wood a spus că reprezintă "o plasă de salvare care ar putea ajuta la salvarea vieţii cuiva".

Evan Rachel Wood a mai spus, adresându-se Comisiei Judiciare a Camerei Reprezentanţilor a SUA, că abuzul sexual, psihic şi fizic pe care l-a suferit i-a "modificat cursul vieţii".


Foto: Hepta

25 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod